Prima victorie pentru Steaua U23 in Divizia Nationala de Seniori

Dupa ce etapa trecuta a debutat cu infrangere la Navodari, Steaua U23 Bucuresti a obtinut primul succes in Divizia Nationala de Seniori, pe stadionul Ghencea tinerii militari au invins Stejarul Buzau cu rezultatul de 35-0.

Istoria partidei se scrisese deja in minutul 48, atunci cand ros-albastrii conduceau cu 35-0, scor inregistrat si dupa ultimul fluier al arbitrului, buzoienii nereusind sa inscrie nici macar punctele de onoare.

Acest lucru se poate explica si prin faptul ca in primul XV Steaua U23 i-a avut pe Dennis Naikoto, Sorin Cosereanu, Laurentiu Cocarla, Lazar Filip, Catalin Neacsu sau recent debutantul pentru Stejari, Sabin Stratila.

Cinci eseuri au marcat invingatorii, trei in prima repriza, doua in partea secunda, autori fiind Dragomirescu si Stratila cate o dubla, alaturi de Doroftei, toate reusitele avandu-l ca transformer pe Lazar.

Steaua U23 Bucuresti va merge in etapa urmatoare la Petrosani pentru partida cu Stiinta, iar Stejarul Buzau va primi pe propriul teren vizita celor de la CSM U23 Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile