Primul eseu marcat de Surugiu in Campionato Eccellenza

Cu Florin Surugiu titular, Calvisano s-a impus pe terenul lui Viadana.

Cu Florin Surugiu si Florin Vlaicu titulari, Calvisano a obtinut o noua victorie in Campionato Eccellenza, 38-20 pe terenul lui San Dona, la acest succes Florin Surugiu contribuind prin marcarea unui eseu, primul reusit de mijlocasul la gramada roman in competitia de elita din Italia.

Calvisano a bifat victoria cu numarul zece din 11 partide disputate in acest sezon, cu Florin Vlaicu si Florin Surugiu titulari, prezenti pe teren pe toata durata partidei, galben-negrii impunandu-se la San Dona. Florin Surugiu a marcat al doilea eseu pentru Calvisano , moment in care scorul strans, 10-6, echipa romanilor desprinzandu-se decisiv dupa pauza.

Desi a condus dupa primele 40 de minute cu 7-5 pe terenul lui Padova, L’Aquila a suferit o noua infrangere (26-7) si ramane singura echipa din Campionato Eccellenza fara victorie obtinuta in acest sezon. Pentru L’Aquila, Dennis Perju, Marius Sarbe si Vlad Badalicescu au fost titulari, in timp ce la Padova, George Iacob a intrat in repriza secunda.

Derbyul etapei le-a avut ca protagoniste pe Viadana si Mogliano. La pauza gazdele, Viadana au condus cu 16-14, in partea secunda insa Mogliano a revenit si eseul lui Koroi din ultimul minut, transformat de Onori a adus o victorie dramatica, rezultat 24-19 in favoarea alb-albastrilor.

Rovigo continua cursa de urmarire a liderului Calvisano, ros-albastrii impunandu-se la scor pe terenul  lui Lazio, rezultat 50-7, cu Basson autor a unui eseu si cinci transformari. Intr-o alta ,Fiamme Oro a reusit tot un succes in deplasare, la Piacenza, 29-16, Azzolini fiind omul meciului din tabara romanilor, cel  care a marcat doua transformari si cinci lovituri de pedeapsa.

Clasament:
1.Calvisano-46p
2.Rovigo-44p
3.Padova-40p
4.Mogliano-35p
5.Viadana-27p
6.Fiamme Oro-23p
7.San Dona-20p
8.Lazio-19p
9.Piacenza-7p
10.L’Aquila-3p

Campionato Eccellenza va continua pe 13 martie cand vor avea loc partidele:
Rovigo-San Dona
Mogliano-L’Aquila
Fiamme Oro-Viadana
Calvisano-Padova
Piacenza-Lazio

FOTO: Rugby Calvisano – pagina ufficiale/ Gruppo Fotografico Bradelle

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile