Primul XV pentru finala de astazi, cu Spania, de la Campionatul European U19

Primul XV pentru finala de astazi, cu Spania, de la Campionatul European U19.

Nationala de U19 a Romaniei joaca astazi finala Campionatului European U19 care se disputa la Lisabona. Stejarii vor intalni, de la ora 16:00, Spania intr-un meci in care pot obtine, pe langa titlul european si calificarea la World Rugby U20 Championship de anul viitor. “Va fi la fel de greu ca si meciul impotriva Portugaliei. Din ce am vazut in meciurile anterioare, Spania este o echipa puternica. Speram ca jucatorii nostril sa fie la fel de bine motivati ca pana acum si sa castigam Campionatul European”, a declarat antrenorul principal, Razvan Popovici.

Staff-ul tehnic a stabilit echipa care va intalni astazi Spania.

Primul XV:
1. Ciprian Ionut Lucaci (CSA Steaua), 2. Ovidiu Cojocaru (CSM Baia Mare), 3. Marius Gheorghe Lungu (CSA Steaua), 4. Andrei Iurea(CSM Baia Mare), 5. Cristian Stratila (CS Tomitanii Constanta), 6. Alin Ghiarasim (CSA Steaua), 7. Cristi Chirica (CSM Baia Mare), 8. Adrian Motoc (Racing 92) , 9. George Croitoru (CSM Olimpia), 10. Ionel Melinte (CSA Steaua), 11. Marian Lupu (CSA Steaua), 12 Vladut Popa (Timisora Saracens), 13. Ionut Balaban (CSS Barlad) 14. Adrian Negoita (CS Tomitanii Constanta), 15. Alexandru Padureanu (CSA Steaua)

Rezerve: 16. Adrian Chiper (RCM Galati), 17. Ionut Cristian Melecciu (CSA Steaua), 18. Bogdan Toma (CSU Cluj), 19. George Tatarus (Timisoara Saracens), 20. Octavian Popa (CSA Steaua),21. Andrei Toader (CSS Barlad), 22. Madalin Mihalache (CS Tomitanii Constanta), 23. Radu Ludosan (Bourg-en Bresse, Franta), 24. Mihai Melnicov (CSA Steaua), 25. Daniel Boicu (CSS Barlad), 26. Claudiu Trandafir (CS Tomitanii Constanta)

Meciul se anunta unul interesant, in conditiile in care atat Romania, cat si Spania, au ca principala arma, pachetul de inaintare. “Vom analiza foarte bine adversarul, vom vedea care sunt punctele lor slabe si cele puternice, pe cele slabe vom incerca sa le speculam, pe cele forte sa le evitam, ce stim e ca si eu au o inaintare masiva, mai masiva decat a noastra, mie unul imi da de gandit, e o provocare mare sa gasesc solutii cu care sa fim foarte eficienti in gramada”, a spus antrenorul Stefan Acsinte, cel care se ocupa de inaintare.

In sferturile de finala ale competitiei, Romania a invins Polonia cu 87-0, ca in semifinale sa depaseasca echipa tarii gazda Portugalia, cu 15-12. “Trebuie sa punem o mai mare presiune pe adersari, vom incerca sa ii dominam din primele minute ale meciului si nu-i vom lasa, sa se exprime nici pe treisferturi, nici pe gramada”, a declarat Cristian Cojocaru, cel care se ocupa de pregatirea troacarilor.

Meciul are loc de la ora 16:00, pe Terenul Central de la Jamor Sports Complex.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile