Quade Cooper a fost rechemat in lotul Wallabies

Quade Cooper.
Quade Cooper.

Noul selectioner Wallabies, Ewen Mc Kenzie a anuntat o lista cu 40 de jucatori care vor incepe pregatirile pentru The Rugby Championship sau Four Nations, competitia elitelor emisferei de sud urmand a incepe pe 17 august.

Fata de ultimele partide disputate de canguri, o noutate atrage atentia in mod deosebit si anume rechemarea uverturii Quade Cooper, jucatorul lui Quensland Reds in Super Rugby, care pana in prezent a adunat 38 de selectii si a marcat 65 de puncte pentru Wallabies.

Cooper a evoluat pentru ultima data in echipa Australiei anul tecut, intr-o partida din Rugby Championship castigate in fata Argentinei, dupa care insa intre el si antrenorul de atunci Robbie Deans s-a produs o rupatura.

Ba mai mult in toaman anului trecut Cooper a declarat in presa ca nu mai doreste sa imbrace tricoul Wallabies, pentru ca atmosfera de la echipa nationala a Australiei reprezinta un “mediu toxic.”

Plecarea lui Robbie Deans, dupa ce Australia a pierdut seria de partide cu British and Irish Lions l-a readus insa pe Quade Cooper in atentia noului antrenor, Mc Kenzie dorind sa formeze un XV in care Cooper sa fie uvertura iar O’Connor centru.

Pentru Australia debutul in The Rugby Championship va fi unul extrem de dificil, cangurii primind pe 17 august la Sydney vizita All Blacks in prima partida din cast an contand pentru traditionalul trofeu Bledisloe Cup.

Foto: www.quadecooper.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile