RCM Galati a luat bonusul ofensiv din partida cu Stejarul Buzau

RCM Galati a castigat pe propriul teren partida cu Stejarul Buzau contand pentru etapa a cincea din Divizia Nationala de Seniori, echipa de la malul Dunarii a contabilizat astfel cea de-a treia victorie stagionala si prima cu punct bonus ofensiv.

Initiativa a apartinut gazdelor pe toata durata partidei, dovada fiind si cele sase eseuri marcate din care doar doua transformate de Partenie care insa a ratat de patru ori, diferenta de scor putand fi mult mai consistenta.

Carabet a deschis scorul cu o incercare, Caloian a avut sansa de a reduce diferenta dar buzoianul a ratat o tentativa de tinta si RCM Galati s-a desprins la 10-0 dupa numai 12 minute de joc printr-un nou eseu semnat de Misin.

Ureche si-a incercat sansa din fata butului gazdelor in minutul 18 si a adus primele puncte pentru oaspeti dar scorul pauzei avea sa fie 17-3 dupa eseul lui Branza si transformarea lui Partenie, galatenii dupa numai 40 de minute fiind aproape de bonificatia ofensiva.

Dupa pauza, Stejarul Buzau a marcat prima incercare  prin Ureche, dar galatenii, intre minutele 52 si 71, au finalizat de trei ori in terenul de tinta al vizitatorilor prin Misin, dubla personala, Buduian si Danila, asigurandu-si o victorie fara emotii.

Ultimele puncte le-au marcat elevii lui Costica Mersoiu prin Ureche care a realizat si el dubla personala, un eseu transformat de Caloian chiar inainte de ultimul fluier al arbitrului.

Pentru RCM Galati urmeaza o deplasare infernala la Bucuresti unde vor intalni echipa CSM U23, Stejarul Buzau urmand sa vina si ea in capitala sa intalneasca in Ghencea, Steaua U23.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile