Reactii dupa victoria in fata Canadei. „Am gestionat meciul bine si am facut o aparare excelenta”,spune Florin Vlaicu

Nationala de rugby a Romaniei a castigat cel de-al doilea meci test al lunii iunie, invingand duminica dimineata, pe Ellerslie Rugby Park Stadium din Edmonton, reprezentativa Canadei, cu 25-9 (7-6).  

Iata ce au declarat cativa dintre jucatori:

„A fost un meci greu, asa cum ne-am asteptat. Am avut un inceput mai putin bun, cu multe penalitati, am fost nervosi in primele 10 minute, apoi a venit si cartonasul rosu al lui Turashvili si a fost din ce in ce mai greu. Am demonstrat inca o data ca suntem o echipa si ca daca toti muncim putem face imposibilul, sa castigam in 14, chiar pe terenul Canadei. Am avut o deplasare de doua saptamani, a fost primul nostru turneu dupa multi ani, oboseala si-a spus cuvantul, cred ca de altfel, aceasta a si fost cel mai greu inamic al nostru. Per total consider ca am facut un turneu bun, este important sa mentinem acest joc si sa il crestem.”, a declarat Mihai Macovei, capitanul Romaniei.

“A fost un meci foarte greu, de lupta, am jucat in 14 oameni, iar in aceste momente echipa trebuie sa fie unita, sa luptam toti pentru a nu lua puncte. A fost greu, insa am fost o echipa si am comunicat foarte bine, am reusit sa trecem peste acel inceput mai greu de meci si ma bucur ca am reusit sa obtinem aceasta victorie”, a declarat Johannes Van Heerden.

„Am avut o prima repriza foarte grea, s-a si vazut, am primit un cartonas rosu, nu stiu daca a fost meritat, insa am reusit sa ne mobilizam foarte bine,, Ii dedicam aceasta victorie si lui Turashvili care cred ca a facut exces de zel in dorinta de a castiga. Ma bucur ca am reusit sa castigam acest meci. In repriza a doua am jucat si cu vantul in spate si acest lucru ne-a ajutat. Am putut sa gestionam meciul foarte bine, am marcat repede si apoi am facut o aparare excelenta, nu am primit niciun eseu, asta e imbucurator. Speram sa mai jucam cu ei pentru ca este de bun augur”, a declarat Florin Vlaicu.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile