Romania 7’s, masculin si feminin, participa in acest weekend la primul Campionat European de rugby pe zapada

La Moscova, intre 21 si 22 decembrie, are loc primul Campionat European de rugby pe zapada, Romania urmand sa fie reprezentat atat in competitia feminina, cat si in cea masculina. Toate meciurile pot fi urmarite in direct pe www.rugbyeurope.tv

La feminin, Romania a fost repartizata in Grupa A, alaturi de Rusia, Croatia si Elvetia, in Grupa B, aflandu-se Letonia, Austria, Norvegia si Ungaria.

In prima zi a competitiei, sambata, 21 decembrie, vor avea loc meciurile din grupe, astfel:
09:30 Croatia – Romania
12:40 Rusia – Romania
15:40 Romania – Elvetia

La feminin, România va fi reprezentata de echipa formata din Loredana Juncanariu, Irina Ursache, Marilena Leca, Madalina Radu, Andreea Brinza, Stefania Ghibu, Maria Atomi, Andreea Nechifor, Simona Rosca, Emilia Vizitiu, Ana Maria Calin, Gabriela Buciumanu.
Antrenor: Claudiu Dumitru si Neculai Tarcan

„Dupa cum stiti turneul de la Moscova este primul de acest gen pentru noi, si anume Snow Rugby! Sper ca fetele sa traiasca aceasta exeperienta din plin si sa se bucure de ea! Ca si obiectiv nu ne-am propus decat sa ne bucuram de aceasta prima experienta de a juca un meci oficial de rugby in zapada si sa ne intoarcem sanatosi! Cat despre fete, va pot spune ca se pregatesc cu seriozitate, muncesc foarte mult, atat fetele de la Iasi si Agronomia, cat si cele de la CNOPT! Am foarte mare incredere in fetele mele, cat si in echipa de baieti condusa de Daniel Carpo!”, a declarat Claudiu Dumitru, antrenorul Ghindelor.

La masculin, Romania a fost repartizata in Grupa B, alaturi de Moldova, Croatia si Belarus. In Grupa A se afla echipele Rusiei, Austriei, Letoniei si Norvegiei.

In prima zi a competitiei, sambata, 21 decembrie, vor avea loc meciurile din grupe, astfel:
09:50 Romania – Moldova
13:20 Croatia – Romania
16:00 Belarus – Romania

La masculin, Romania va fi reprezentata de echipa formata din Alin Ghiarasim, Ionuț Donici, Constantin Ivanciu, Marius Chiriac, Raoul Paxaman, Silviu Mircea, Alexandru Mircea, Cristian Curta, Kemal Altinok, Ionut Tudor, Cristian Zamfir, Bogdan Moraru, Mihai Tudorache
Antrenor: Daniel Carpo

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile