Romania 7’s se reuneste pentru a pregati prima etapa a Campionatului European. Vezi lotul!

Nationala de rugby 7 feminin se reuneste in acest weekend pentru o pregatire centralizata de sase zile la Complexul Sportiv National Snagov din Silistea Snagovului. Reunirea lotului va avea loc sambata, 16 iunie, ora 9:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti).

Dupa acest stagiu, Romania 7’s va pleca direct la Dnipro, in Ucraina, unde intre 23-24 iunie, va avea loc prima etapa a Campionatului European. Pentru acest stagiu, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 13 jucatoare, cele mai multe provenind de la liderul la zi al clasamentului si campioana nationala en-titre, Politehnica Iasi.

„Este o perioada dificila pentru ca majoritatea jucatoarelor sustin examenul de bacalaureat si nu pot sa mearga la prima etapa, lucru ce a ingreunat destul de mult selectia. Pe langa acest fapt, sunt foarte putine jucatoare in tara, avem trei echipe de senioare, insa la acestea evolueaza multe jucatoare internationale. Suntem la inceput de drum, pentru noi este in acest moment punctul zero, Danie de Villiers a venit cu alta strategie si ma bucur ca are incredere in mine si mi-a oferit sansa de a pregati echipa de sevens fete, este o provocare noua si pentru mine. In acest stagiu de pregatire este important sa ne cunoastem unii pe altii, sa vedem ce nivel de joc au fetele si sa incercam sa asezam cat mai repede si cat mai bine lucrurile intr-un sistem de joc. Pentru aceasta prima etapa a Campionatului European, ceea ce ne propunem este sa facem un joc frumos, sa unim grupul, sa crestem o echipa frumoasa”, a declarat Alexandru Lupu, antrenorul Romaniei 7’s.

Lotul Romaniei pentru stagiul de la Snagov:

Politehnica Iasi: Alina Dinita, Simona Rosca, Maria Atomi, Gabriela Buciumeanu, Georgiana Gabor, Gabriela Lepciuc, Ana Maria Sandu
CS Agronomia Bucuresti: Emilia Vizitiu si Ioana Pavaloaia
CSU Cluj: Bianca Crisan, Catalina Rusu, Adriana Budileanu, Gabriela Varga

Staff: Antrenori: Alexandru Lupu si Neculai Tarcan,   Kineto: Dan Borcea, Manager: Alexandru Lupu

FOTO: Kamilla Kovacs Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile