Romania a remizat in Uruguay. Ultima echipa calificata la Cupa Mondiala se stabileste la Bucuresti

Stejarii la Montevideo

Stejarii au fost egalati pe final la Montevideo si vor juca meciul decisiv la Bucuresti, pe 27 noiembrie. Uruguay si Romania au terminat la egalitate, scor 21 la 21.

Jumatatea primei reprize a partidei a fost una in care ambele echipe au atacat fara a marca insa puncte.

Stejarii au inscris primele puncte ale partidei prin Danut Dumbrava care a reusit o sa transforme o lovitura de pedeapsa de la aproximativ 37 metri.
Acelasi jucator a majorat avantajul Romaniei, in minutul 28, tot dintr-o lovitura de pedeapsa. Doua minute mai tarziu s-a facut noua la zero pentru Romania, dupa ce Danut Dumbrava a executat impecabil o lovitura de pedeapsa din pozitie centrala, de la 22m.

Uruguay a replicat prin aripa Gaston Mieres, care a marcat un eseu cu sase minute inainte de sfarsitul primei parti. Uvertura Matias Arocena a ratat transformarea si scorul a devenit noua la cinci pentru Stejari.

In ultimele minute ale primei parti Alex Manta inscrie primul eseu al romanilor dupa o actiune prelungita de atac a tricolorilor. Dumbrava rateaza transformarea si scorul la pauza este 14 la 5 pentru Romania.

In debutul reprizei secunde, uvertura Matias Arocena a redus din avantaj dintr-o lovitura de pedeapsa de la 35 de metri. Tot Arocena a facut si 14 la 11 dintr-o lovitura de pedeapsa de la 25 de metri, cateva minute mai tarziu.

Stejarii au inscris si al doilea eseu prin pilierul Bogdan Balan. Dumbrava nu a mai ratat transformarea si a marit diferenta pe tabela la 10 puncte.

Arocena nu a mai fost la fel de precis ca in prima parte si a ratat o lovitura de pedeapsa dintr-o pozitie centrala.

Los Teros au continuat sa atace si au inscris o noua incercare prin cealalta aripa, Leivas. Arocena a mai reusit doua puncte si i-a adus pe uruguayeni la trei puncte de Stejari. Scor 18 la 21, pentru Romania.

Sud-americanii au presat si au egalat dintr-o lovitura de pedeapsa de la aproape 30 de metri, prin Arocena.

Acesta a fost scorul final al partidei. Ultima echipa care va participa la Cupa Mondiala se va stabili la Bucuresti in meciul retur de pe 27 noiembrie.

Uruguay-Romania: 21-21
Stadion: Charrua
Spectatori: 7.000
Marcatori
Romania: Dumbrava – lovitura de pedeapsa (3), transformare; Manta – eseu; Balan – eseu;
Uruguay: Mieres – eseu; Arocena – lovitura de pedeapsa (3), transformare; Leivas – eseu;

Uruguay: 15. Ivo Dugonjic, 14. Leandro Leivas, 13. Martin Crosa, 12. Juan de Freitas, 11. Gaston Mieres, 10. Matias Arocena, 9. Manuel Martinez, 8. Santiago Vilaseca, 7. Nicolas Brignoni, 6. Mathias Braun, 5. Diego Magno, 4. Matias Fonseca, 3. Mario Sagario, 2. Carlos Arboleta (C), 1. Alejo Corral
Rezerve: 16. Juan Pedro Rombys, 17. Martin Espiga, 18. Pablo Lemoine, 19. Juan Ignacio Tabarez, 20. Juan Manuel Gaminara, 21. Emiliano Caffera, 22. Nicolas Morales

Romania: 15. Florin Vlaicu, 14. Madalin Lemnaru, 13. Csaba Gal, 12. Ionut Dimofte, 11. Catalin Fercu, 10. Danut Dumbrava, 9. Lucian Sirbu, 8. Alexandru Manta, 7. Ovidiu Tonita, 6. Stelian Burcea, 5. Valentin Ursache, 4. Sorin Socol (C), 3. Dragos Dima, 2. Marius Tincu, 1. Bogdan Balan
Rezerve: 16. Cezar Popescu, 17. Mihaita Lazar, 18. Andrei Radoi, 19. Cristian Petre, 20. Daniel Carpo, 21. Valentin Calafeteanu, 22. Iulian Dumitras

Vezi reactiile Stejarilor dupa meci

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile