Romania A si All Stars au incheiat la egalitate

Partida de pe Stadionul National Arcul de Triumf dintre Romania A si selectionata All Stars s-a incheiat la egalitate 28-28.

A fost un test util, Lynn Howells putand vedea la lucru jucatori din ambele tabere care ar putea face parte din echipa Stejarilor in vederea confruntarilor ce vor avea loc in IRB Nations Cup ce se va disputa in luna iunie la Bucuresti.

Romania A a inceput in forta si dupa o presiune constanta in urma careia All Stars au fost impinsi pana in apropierea terenului lor de tinta, Capatana a gasit bresa marcand prima incercare a partidei. Calafeteanu, revenit in tricoul galben cu frunza de stejar, a reusit transformarea si din minutul 8 scorul devenea 7 – 0.

Echipa secunda a Romaniei a continuat jocul in aceeasi maniera, fortand permanent cu inaintarea, compartiment care a fost superior celui format din stranierii campionatului intern.

All Stars au fost nevoiti sa joace pentru o perioada de timp in 13 jucatori, mai intai Giucal, iar apoi Umaga primind cartonase galbene.

Profitand de superioritatea numerica Romania A a marcat cel de-al doilea eseu, Poparlan finalizand sub but, Calafeteanu ducand scorul la 14 – 0 din transformare.

In finalul primei parti, All Stars au avut o rabufnire de orgoliu si Kinikinilau a marcat un eseu la centru, transformarea lui Wiringi stabilind si rezultatul pauzei Romania A – All Stars, 14 – 7.

Partea secunda a inceput tot cu echipa lui Lynn Howells punand presiune, de aceasta data insa fara consecinte pe tabela de marcaj.

In replica, All Stars au marcat doua incercari intr-un interval de trei minute, Van Heerden si Shamkaradze culcand balonul in terenul de tinta, ambele reusite fiind transformate de Umaga, stranierii lunad conducerea cu 21-14.

Dupa o margine bine executata de Romania A, Murgoci a surprins apararea dezorganizata a starurilor si eseul sau transformat de Onofrei a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Romanii au trecut la conducere in minutul 68, atunci cand dupa un mol de margine, stranierii nu au rezistat presiunii si au prabusit molul ceea ce a dus la un eseu de penalizare transformat de Onofrei.

Partida s-a incheiat la egalitate, All Stars reusind ultima incercare a partidei, Cave fiind autorul acesteia, Umaga transformand desi pozitia a fost una destul de dificila.

Pe 8 iunie Romania va juca prima partida la IRB Nations Cup in fata Rusiei si cu siguranta Lynn Howells deja cunoaste numele celor care vor face parte din lotul Stejarilor in urma acestui test.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile