Romania-Georgia, finala U17 Cross Border Tournament

Romania U17, inainte de meciul cu Rusia

Romania si Georgia au invins miercuri echipele nationale ale Rusiei si respectiv Ucrainei in semi-finalele Turneului U17 Cross Border Tournament, care se desfasoara in aceasta saptamana la Bucuresti.

In primul meci, echipa nationala U17 a Georgiei a zdrobit formatia Ucrainei, dupa ce a reusit 10 eseuri pe stadionul “Arcul de Triumf” din Capitala.
Georgia s-a impus cu 68-0 fiind prima echipa calificata in finala competitiei.
Cele 10 incercari georgiene au fost marcate de Natelashvili, Giorgadze (2), Lashkhia (2), Tutberidze (2), Tsiskharishvili, Aptisauri si Pruidze. Fundasul Aptsiauri a transformat noua dintre eseuri, stabilind scorul final la 68-0.

In cea de a doua partida, Romania a invins nationala Rusiei cu scorul de 19 la 7, dupa ce la pauza Stejareii conduceau cu 12 la 7.
Punctele Romaniei din prima repriza au fost reusite de uvertura David Mandache (patru lovituri de pedeapsa), in timp ce rusii au reusit un eseu prin fundasul Davydov, transformat de Potanin.
In partea a doua singurii care au mai reusit puncte au fost romanii. Optarul Vlad Nistor a culcat balonul in terenul de tinta al rusilor, iar Mandache a transformat si a stabilit scorul final: 19-7 pentru Romania.

FINALE
25 Iunie 2011, Stadionul National Arcul de Triumf

18:00 – Ucraina – Rusia
19:30 – Georgia – Romania

Partida a debutat cu un moment de reculegere in memoria lui Adrian Radacina, fost component al nationalei U17, care s-a inecat duminica in lacul Snagov.
Acesta va fi inmormantat joi, in satul Bacani (Vaslui).

Detalii meciuri:

U17 – Georgia v.Ukraine

U17 – Romania v.Russia

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile