România întâlnește Italia pe 19 august, într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială

Naționala de rugby a României va susține în luna august mai multe meciuri de pregătire în vederea participării la Cupa Mondială de Rugby ce are loc în Franța începând cu 8 septembrie.

Stejarii vor avea ca adversari și o reprezentantă a Turneului celor 6 Națiuni, urmând să întâlnească Italia. Partida va avea loc pe 19 august, în Italia, în ceea ce privește locația și ora de începere, acestea vor fi comunicate ulterior.

“Parteneriatul încheiat cu Federația italiană este unul cu beneficii reciproce și sper să ne ajute să creștem valoarea tinerilor jucători de la echipa națională. Avem nevoie de partide puternice de pregătire înainte de Cupa Mondială astfel încât să fim în cea mai bună formă la competiția din Franța”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

România și Italia s-au întâlnit și anul trecut pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, Squadra Azzurra revenind la București după 18 ani. Mai mult, reprezentativele secunde ale celor două țări se vor întâlni în acest weekend, la Viadana, tot într-un meci de pregătire. Aceste partide fac parte din parteneriatul semnat între cele două foruri de specialitate care prevede cel puțin o întâlnire oficială pe sezon între echipele reprezentative, la diferite niveluri, seniori, juniori, selecționate.

La Cupa Mondială de Rugby, România se află în Grupa B și va debuta pe 9 septembrie cu Irlanda, la Bordeaux, apoi va juca pe 17 septembrie, cu Africa de Sud (Bordeaux), pe 30 septembrie cu Scoția (Lille) și pe 8 octombrie cu Tonga (Lille).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile