Romania a ocupat pozitia a patra la Campionatul European de rugby pe plaja

La Moscova, pe Beach Sports Complex Vodniny Stadium, a avut loc Campionatul European de rugby pe plaja, competitie in cadrul careia a participat si echipa noastra nationala alaturi de alte sapte natiuni, Ucraina, Italia, Georgia, Belarus, Rusia, Spania si Azerbaidjan, Romania ocupand la final locul 4.

In prima zi Romania a facut parte din Grupa A, alaturi de Italia, Ucraina si Azerbaidjan. Debutul echipei noastre nationale a fost in fata Italiei, azzurri impunandu-se cu rezultatul de 12-3 la eseuri, dupa care am reusit sa castigam urmatoarele doua partide cu Ucraina(9-3) respectiv Azerbaidjan(7-3) pentru a ocupa pozitia secunda in clasament.

Sferturile de finala ne-au adus-o ca adversara pe Spania de care am trecut dupa o partida aprig disputata, rezultat 9-7, astfel ca ne-am calificat in semifinale unde ne-am confruntat din nou cu Italia, cea care avea sa castige la final competitia, 6-5 in finala cu Rusia.

Italia a invins in semifinale Romania cu 7-3 si elevii condusi de Cristian Hildan au disputat finala mica a Campionatului European de rugby pe plaja, cea a locurilor 3-4 in care au pierdut cu 8-1 impotriva Georgiei, terminand astfel pe locul 4.

Lotul Romaniei la Campionatul European de rugby pe plaja a fost urmatorul:Alexandru Bisceanu, Valerian Berbece, Marian Ispir, Ionut Rata, Andrei Bucurescu, Valentin Ivan, Nicu Baboiu, Alin Ghiarasim, Laurentiu Melinte, Iulian Hartig. Antrenor: Cristian Hildan. Kinetoterapeut: Ionut Constandin

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile