Romania participa la European Beach Fives Rugby Championship 2017 de la Moscova

Intre 22-23 iulie 2017, echipa nationala a Romaniei va participa la Campionatul European de rugby pe plaja, care va avea loc la Moscova. Competitia este organizata la Beach Sports Complex Vodniy Stadium.

European Beach Fives Rugby Championship 2017 se adreseaza atat reprezentativelor feminine, cat si celor masculine. La fete, participa patru echipe Belarus, Rusia, Georgia si Letonia, in timp ce la masculin s-au inscris opt tari, alaturi de Romania aflandu-se Ucraina, Italia, Georgia, Belarus, Rusia, Spania si Azerbaidjan.

In prima zi a competitiei, pe 22 iulie, sunt programate meciurile din grupe, ca apoi, in ziua a doua sa aiba loc sferturile de finala, semifinalele si meciurile de clasament. Astfel, sambata, Romania va intalni Italia (ora 11:15), Ucraina (ora 12:45) si Azerbaidjan, de la ora 14:30.

Lotul Romaniei:Alexandru Bisceanu, Valerian Berbece, Marian Ispir, Ionut Rata, Andrei Bucurescu, Valentin Ivan, Nicu Baboiu, Alin Ghiarasim, Laurentiu Melinte, Iulian Hartig. Antrenor: Cristian Hildan. Kinetoterapeut: Ionut Constandin.

Echipa este formata din cinci jucatori, iar principiul de baza este regula celor doua secunde. Cand purtatorul de balon intra in contact sau este placat de adversar trebuie sa paseze sau sa elibereze balonul in maxim doua secunde. Regula celor doua secunde simplifica jocul si ii da acestuia un ritm mai dinamic. In plus, incurajeaza jucatorii sa fie mai agili in manuirea balonului.

Romania este reprezentata doar in concursul baietilor, echipa feminina de rugby fiind angrenata in acest weekend la Esztergom, in etapa a doua a  Campionatului European de rugby 7.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile