Romania, pe locul 14 in clasamentul international

Prima victorie a lunii noiembrie a antrenat o mai buna pozitionare la nivel international pentru reprezentativa noastra. Daca inaintea meciului test contra Samoa, incheiat sambata cu scorul final de 17-13, Romania ocupa pozitia a 15-a, astazi site-ul oficial al World Rugby anunta varianta actualizata a clasamentului, cu tara noastra pe locul 14.

Victoria Stejarilor, corelata cu victoria Japoniei in fata celor din Tonga, 39-6, s-a reflectat in aceasta schimbare in ierarhie, partidele programate pentru acest sfarsit de saptamana fiind la randul lor prilejul unor posibile schimbari. Pe 25 noiembrie, de la 18:00, pe Stadionul National Arcul de Triumf, Romania va intalni Tonga, echipa careia i-am luat locul, pozitionarea adversarilor de sambata fiind acum pe treapa cu numarul 15.

In aceeasi zi sunt programate si confruntarile dintre Italia si Africa de Sud, Tara Galilor si Noua Zeelanda, Scotia si Australia, Anglia si Samoa, Georgia si SUA, Franta si Japonia. 

Pentru meciul de la Bucuresti, biletele pot fi achizitionate de la magazinul FRR, cat si din retelele partenere, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile