România se impune cu Chile, în prima partidă test din Noiembrie

România vs Chile.

Stejarii au avut ocazia deschiderii scorului chiar în minutul 4, dar Tudor Boldor a trimis pe lângă, o lovitură de pedeapsă.

Echipa noastră a revenit în joc și în minutul 10, aflat la debut pentru echipa României, Atila Septar a reușit o cursă frumoasă pe partea stânga de atac a României și a înscris primul eseu al partidei. Boldor a transformat.

Șapte minute mai târziu, același Boldor transformă în puncte o lovitură de pedeapsă și duce scorul la 10-0 pentru Stejari.

Românii presează și îi forțează pe sud-americani să greșească, astfel că, în minutul 23, aripa Pablo Casas primește cartonaș galben.

Simionescu profită de superioritatea numerică și înscrie o încercare pe colț, în minutul 26, transformă Boldor și duce scorul la 17-0.

Condorii chilieni reduc din avantaj cu șapte minute înainte de pauză, prin jucătorul de linia a doua Clemente Saavedra, fundașul Santiago Videla ratează transformarea și scorul rămâne 17-5 pentru români.

Tudor Boldor este accidentat după intervenția neregulamentară a unui adversar și este înlocuit de Onuțu.
În urma acestei lovituri neregulamentare, centrul Matias Garafulic este și el sancționat cu cartonaș galben.

Vlăduț Popa preia rolul de transformer și majorează ecartul pe tabela de marcaj la 20-5.

Chile are ocazia de reduce din handicap, dar fundașul Santiago Videla ratează din nou o lovitură de pedeapsă.

România intră la vestiare cu un avantaj liniștitor, 20-5.

În repriza secundă, chilienii sunt cei care pun primele puncte pe tabelă după eseul nou intratului Augusto Bohme, fundașul Videla ratează din nou transformarea încercării și scorul devine 20 la 10.

Vlăduț Popa ratează și el o lovitură de pedeapsă, la jumătatea reprizei.

Urmează 10 minute în care singurele puncte pe tabelă sunt adăugate de cei doi transformeri – Santiago Videla (60), respectiv Vlăduț Popa (65) care reușesc fiecare câte o lovitură de pedeapsă pentru echipele lor.

Condorii se apropie la doar trei puncte de stejari după intercepția centrului Matias Garafulic, finalizată cu eseu și transformarea aceluiași Videla. România 23, Chile 20.

Schimbările efectuate de stafful condus de Andy Robinson aduc un plus de prospețime, iar Ovidiu Cojocaru marchează un eseu după un mol bun al Stejarilor. Popa transformă pentru 30 la 20 în minutul 73.

Chile transformă în puncte o nouă lovitură de pedeapsă, cu patru minute înainte de final, prin fundașul Videla, iar Condorii încearcă un nou eseu în ultimele minute, dar apărarea Stejarilor rezistă și România se impune în prima partidă test din această toamnă.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile