Romania U17 a pierdut finala cu Rusia

Romania U17.
Romania U17.

Disputata in cadrul turneului Cross Border, partida dintre Romania U17 si Rusia s-a incheiat cu victoria rusilor care s-au impus cu rezultatul de 34-23.

Romania a inceput mai bine jocul si a deschis scorul prin Paxaman care a concretizat o lovitura de pedeapsa de la centrul terenului.

Rusii au preluat initiativa si dupa primul sfert de ora au trecut la conducere cu 13-3 dupa un eseu transformat si o lovitura de pedeapsa.

Baietii nostri au revenit in joc si acelasi Paxaman s-a evidentiat in fata butului advers reusind sa concretizeze doua lovituri de pedeapsa, scorul devenind 13-9.

Ecartul rusilor avea insa sa creasca dupa un nou eseu transformat la 20-9, pentru ca in replica Melnicov sa inscrie prima incercare a echipei noastre, reusita din terenul de tinta advers fiind transformata de Paxaman.

Rusii s-au desprins din nou, un eseu transformat ducand scorul la 27-16, pentru ca apoi Romania sa revina cu un nou eseu marcat de Iurea si transformat de Paxaman.

Cu zece minute inainte de finalul partidei, Rusia a mai inscris un eseu, de aceasta data fara replica din partea baietilor nostri si s-a impus cu rezultatul de 34-23.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile