Romania U18 este pregatita pentru Campionatul European. Staff-ul tehnic a stabilit lotul celor 26 de jucatori!

Nationala de U18 a Romaniei va debuta sambata, 8 aprilie, la Men’s Trophy U18, competitie ce va avea loc intre 7 si 15 aprilie la Quimper Concarneau (Franta). In primul meci, in sferturile de finala ale competitiei, Stejareii vor intalni Cehia. Staff-ul tehnic al echipei a stabilit lotul celor 26 de sportivi care vor evolua la Europene. Romania U18 va pleca spre Franta, marti dimineata.

„Am reusit sa stabilim acest lot de 26 de jucatori, desi ne-a fost foarte greu sa ne hotaram pentru ca toti au muncit foarte mult si meritau sa mearga. Credem ca am facut o alegere inteleapta si am luat cei mai buni sportivi, mergem cu incredere acolo si speram sa castigam Campionatul European. Trebuie insa sa luam treptat totul, meci cu meci, primul e  cel mai important pentru ca practic ne mentine in lupta pentru trofeu. Daca reusim sa ne impunem ritmul nostru de joc si planul de joc pe care l-am stabilit, cred ca o sa crestem de la meci la meci. Am avut ocazia sa vedem sportivii in cele doua turnee de pregatire pe care le-am avut, am vazut nivelul nostru, am reusit sa descoperim niste lucruri noi, am vazut cum reactioneaza sportivii in momentul in care ies din zona lor de confort, cum a fost la  Gloucester si la  Castres. Ne-am pregatit  10 luni pentru aceasta competitie, simt ca jucatorii s-au legat foarte bine, am lucrat foarte mult cu ei pe cresterea unui echipe, teambuilding, speram ca acest lucru sa se vada in timpul competitiei. Ne asteapta trei meciuri foarte grele , jucam la 3 zile si va fi foarte greu  si ca parte de recuperare”, a declarat Horea Himpe, directorul tehnic al Romaniei U18. 

In celelalte partide din sferturile de finala, pe langa Romania- Cehia, se vor intalni Polonia – Olanda, Rusia – Ucraina si Germania – Luxembourg.

Lotul celor 26 de sportivi:

Stalp: Alin Manda Voicu (CNAV), Mugurel Gabriel Costea (CS Dinamo), Florian Ciocoiu (ACS Tomitanii), Silviu Staicu (Stade Niortais),

Taloneri: Darius Placintar (CSS Viitorul Cluj), Flavian Cuprian (ACS Tomitanii), George Cristian Mocanu (ACS Tomitanii)

Linia a II-a:  Pavel George Adrian (CNE Cornu), Constantin Ivanciu (CT Dinicu Golescu),

Linia a III-a: Peter Chiriac (CS Politehnica Iasi), Alin Toma (CSS 2 CNE Baia Mare), Razvan Gabriel Belehuz (CSS Barlad), Marius Ferariu (CSS Gura Humorului), Dragos Ser (CSM Olimpia), Ionut Tudor (CSO Pantelimon)

Mijlocas la gramada: Vladut Georgian Bocanet (CSS 2 CNE Baia Mare), Grigore Emanuel (CT Dinicu Golescu)

Mijlocas la deschidere: Luca Nichitean (CSS 2 CNE Baia Mare),  Marius Costea (CSS Barlad)

Centru: Iulian Craciun (CNAV), Sergiu Lucaciu (CSM Baia Mare), Sebastian Munteanu (CSS Barlad)

Aripa: Andrei Micu (CSS Politehnica Iasi), Petrica Andrei Mihalache (CNE CSS 2 Baia Mare)

Fundas: Vlad Leica (CSS Barlad), Cosmin Danut Botezatu (CSS Barlad)

Staff: Antrenor: Cosmin Cioriciu, Doctor: Cristian Staicu, Preparatori fizici: Stefan Rusu, Kinetoterapeut: Adrian Purdila si Raul Colea. Director tehnic: Horea Himpea, Analist video: Sabin Vasilescu, Manager: Rares Manolache, Antrenor federal: Bogdan Muntean

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile