Romania U19 a pierdut prima partida la Campionatul European din Portugalia

Romania U19.
Romania U19.

Romania U19 a debutat la Campionatul European care se desfasoara in Portugalia cu o partida in compania Spaniei.

Baietii nostri au deschis scorul repede, inca din minutul 5, atunci cand Melniciuc a concretizat o lovitura de pedeapsa, din pacate acestea aveau sa fie si singurele reusite de Stejarei in aceasta partida.

Spania a marcat prima incercare a disputei in minutul 20, autor fiind flankerul Usurraga, zece minute mai tarziu ibericii recidivand in terenul nostru de tinta prin uvertura Fontes, care a reusit si transformarea.

La pauza Spania a condus cu 12-3, ibericii reusind alte 15 puncte in repriza secunda, doua eseuri semnate de Sanz si De La Rosa, o transformare respectiv o lovitura de pedeapsa reusite de Fontes stabilind rezultatul final Spania-Romania 27-3.

Desi am avut si momente bune de joc, de fiecare data baietii nostri s-au izbit de apararea bine organizata a spaniolilor care nu ne-au permis sa ne apropiem de terenul lor de tinta, ibericii fiindu-ne superiori si pe inaintare.

Echipa noastra a evoluat in urmatoarea alcatuire:
15. Alexandru Bucur, 14. Daniel Zaharia, 13. Florian Iordan, 12. Andrei Neacsu, 11. Petru Dinu, 10. Ovidiu Melniciuc, 9. Daniel Curbas, 1. Ion Saracila, 2. Tudor Butnariu, 3. Alexandru Gordas, 4. Ionut Muresan, 5. Bogdan Doroftei, 6. George Bulearca, 7. Sorin Cosereanu si 8. Mario Arvinte.
Rezerve: 16. Dragos Bucurescu, 17. Razvan Barladeanu, 18. Cosmin Manole, 19. Mirel Popescu, 20. Cristi Boboc, 21. Alexandru Palii, 22.  Daniel Plai, 23. George Prunaru, 24. Dumitru Timofte, 25. Albert Stiopei, 26. Mihai Cirlescu.

Intr-o alta partida, Belgia a intrecut Rusia cu rezultatul de 33-12, ambele echipe marcand cate doua eseuri, diferenta fiind facuta de cele 7 lovituri de pedeapsa concretizate de belgieni.

Echipa Portugaliei a reusit sa treaca de Polonia cu o diferenta minima, scor 18-17, iar Georgia a obtinut o victorie categorica in fata Cehiei cu scorul de 69-8.

Romania U19 urmeaza sa intalneasca echipa Cehiei, miercuri, 30 octombrie, de la ora 15.00 (ora Romaniei).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile