Romania U20, pregatita pentru participarea la Campionatul European. Vezi lotul de 27 de jucatori care vor evolua in Portugalia!

Nationala de U20 a Romaniei va participa intre 7-14 aprilie la Campionatul European rezervat acestei categorii de varsta ce va avea loc la Coimbra, in Portugalia. Stejareii vor debuta in competitie duminica, 8 aprilie, intr-un meci cu Olanda (12:50, ora Romaniei). In grupa cu Romania se afla Portugalia, Spania, Rusia, Olanda, Polonia, Portugalia 2, Ucraina.

Pentru aceasta competitie, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 27 de jucatori care provin astfel: 6 de la U Cluj, 5 de la CSM Bucuresti, 4 – Barlad, 2 de la ACS Tomitanii, 1- CSM Baia Mare, 1- CSS2 Baia Mare, 1- Petrosani, 1-Iasi, 1- CSM Gloria Buzau, 1 – Timisoara, 1 – Dinamo, 1- FC Arges, 1- CT Dinicu Golescu si unul din Franta, de la Bourgoin.

Romania U20 s-a aflat in ultima saptamana in cantonament la CN Snagov, Stejareii urmand sa plece miercuri dimineata spre Coimbra.

„La Campionatul European dorim sa castigam meciurile pe care le jucam, este obiectivul pentru care fiecare jucator se antreneaza. Dincolo insa de acest lucru este important sa dam jucatorilor sansa de a se dezvolta, de a creste, de a aduna experienta la o competitie de nivel international, o competitie care se joaca dupa un program in care va conta foarte mult felul in care jucatorii se vor adapta si se vor recupera. Ne-am antrenat foarte bine, baietii au dat totul in acest ultim cantonament inainte de plecarea in Portugalia, ceea ce ma face optimist in ce priveste evolutia lor acolo. Vom lua meci cu meci, astfel incat in acest moment cel mai important pentru noi este prima partida, cea cu Olanda. Victoria in acest meci este primul obiectiv. Este important ca jucatorii sa se intoarca cu lucruri pozitive de la aceasta competitie, lucruri care sa ii ajute sa evolueze si sa progreseze”, a declarat Fergus Pringle, antrenorul echipei.

Capitanul echipei este Andrei Ballok, iar vicecapitan Iulian Hartig.

Cei 27 de sportivi convocati:
Pilieri: Valentin Matache (CSM Gloria Buzau), Iulian Hartig (CSM Bucuresti), Laurentiu Nica (U Cluj), Flavian Cuprian (ACS Tomitanii), Rares Straja (U Cluj),
Taloneuri: Adrian Tala (CS Tomitanii), Dragos Lucan (Petrosani)
Linia a doua: Stefan Iancu (CSM Bucuresti), Vlad Visan (CSM Baia Mare), Alexandru Gealapu (Bourgoin) Peter Chiriac (Iasi)
Linia a treia: Robert Murariu (Barlad), Vlad Neculau (CSM Timisoara), Dragos Ser (CSM Bucuresti), Gabriel Ciorbac (CS Tomitanii), Razvan Belehuz (RC Barlad)
Mijlocas la gramada: Emanuel Grigore (CT Dinicu Golescu), Andrei Ballok (U Cluj)
Mijlocas la deschidere: Ovidiu Sarpe (Dinamo), Vlad Leica (Barlad)
Centri: Claudiu Grad (CSS 2 Baia Mare), Codrin Bercu (CSM Bucuresti), Cosmin Iliuta (CSM Bucuresti)
Aripi: Paul Herman (U Cluj), Tiberiu Both (U Cluj), Alexandru Tudose (FC Arges)
Fundasi: Alexandru Craciun (RC Barlad), Daniel Barna (U Cluj)

Staff: Fergus Pringle (antrenor principal), Cristian Hildan (antrenor treisferturi), Mugurel Preda (consultant), Vlad Ilie (doctor), Andrei Diaconeasa (kinetoterapeut), Marius Todosi (kinetoterapeut), Silvian Ionita (manager)

 

Prima etapa, duminica, 8 aprilie:
Portugalia – Uraina
Spania – Portugalia 2
Rusia – Polonia
Romania – Olanda

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile