Romeo Gontineac a evaluat internationalii din campionatul intern

Romeo Gontineac

Selectionerul Romeo Gontineac a efectuat vizite la cluburile din SuperLiga CEC Bank pentru a evalua jucatorii internationali si pentru a configura programe de pregatire individuala pentru acestia.
Jucatorii au fost evaluati tehnic, tactic, fizic si psihic.

„Nu am avut o corelare intre antrenorul echipei nationale si antrenorii de la echipele de club pana acum. Prima evaluare a venit de la antrenorii de club, a doua a fost o autoevaluare pe care si-a facut-o fiecare jucator. Dupa acestea a urmat evaluarea staffului nationalei”, spune Gontineac.

Dupa completarea acestor grile, in urma concluziilor staff-ului tehnic fiecare jucator lucreaza personalizat.

„Am lucrat foarte bine cu antrenorii din campionatul intern. Ma bucur ca au inteles importanta colaborarii cu stafful echipei nationale. Am un grup de 45 de jucatori de unde voi alege lotul pentru RWC 2011. Dupa discutiile avute cu antrenorii din SuperLiga CEC Bank am descoperit inca 40 de jucatori care pot face oricand pasul spre prima echipa nationala. Dupa IRB Nations Cup 2011 va fi urmatoarea evaluare”, mai spune Gontineac.

Stejarii vor avea sase saptamani de pregatire pentru Cupa Mondiala: doua la munte in iulie, doua la mare in august si doua la Bucuresti cu doua meciuri de pregatire (20 august meciul reprogramat cu Ucraina-la Lvov si inca un meci pe 26-27 august cu o echipa puternica din Franta).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile