Romeo Gontineac: Obiectivul principal este sa ne calificam la Cupa Mondiala

Romeo Gontineac, Steve McDowell si Ionut Dimofte

Romeo Gontineac spune ca obiectivul sau principal este calificarea la Cupa Mondiala si precizeaza ca nu vrea sa doboare vreun record de scor cu Ucraina ci doar sa castige cele doua partide pentru a avansa in Recalificari.

El a explicat ca la nivel tactic o sa fie o continuitate a proiectului de joc trasat impreuna cu Serge Lairle si Olivier Nier.

In Recalificari va folosi acest sistem pentru ca jucatorii il cunosc si pentru ca sistemul a fost benefic pana acum.

„Este o enorma onoare pentru mine aceasta nominalizare. Sansele mele depind de jucatori. Am un sentiment pozitiv legat de echipa si de jucatori. Sunt convins ca jucatorilor le este foame de glorie si vor sa mearga la Cupa Mondiala”, a declarat Romeo Gontineac.

Antrenorul pachetului de inaintare, neo zeelandezul Steve McDowell a multumit presedintelui Alin Petrache si conducerii Federatiei Romane de Rugby pentru increderea acordata si mentionat ca abia asteapta sa lucreze cu Romeo Gontineac.

Capitanul Romaniei pentru meciul de la Kiev, Ionut Dimofte, a spus ca jucatorii sunt motivati si doresc sa ramana la acelasi nivel la care s-au prezentat in Cupa Europeana a Natiunilor.
“Suntem motivati sa mergem in Ucraina si sa castigam jocul. Cred ca ne vom califica la Cupa Mondiala”, a declara jucatorul.

Romania joaca sambata, 22 mai, cu Ucraina la Kiev in primul meci din Recalificarile pentru Cupa Mondiala. Returul va avea loc pe 5 iunie la Botosani.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile