Rusia a invins Portugalia in Cupa Natiunilor de la Hong Kong

Rusia bonus ofensiv cu Germania in etapa a doua a returului din Cupa Europeana a Natiunilor.

Doua dintre viitoarele adversare ale Stejarilor in European Rugby Championship, Portugalia si Rusia s-au intalnit in prima etapa a Cupei Natiunilor gazduita de Hong Kong, victoria revenind ursilor cu rezultatul de 23-12.

Portugalia a intrat mai bine in joc si Manuel Costa a concretizat doua lovituri de pedeapsa, dupa care Otrokov a ratat ambele posibilitati de a marca din fata butului advers, totusi Yanyushkin a adus egalitatea inainte de pauza preluand rolul de transformer al rusilor.

Inceputul partii secunde a fost identic cu cel al primei reprize, Manuel Costa a dus scorul la 12-6 in favoarea lusitanilor, replica elevilor lui Alexander Pervukhin a constat insa in doua eseuri, avandu-i ca autori pe Artemyev si Galinovskiy, fara ca Os Lobos sa mai puncteze in statistica meciului.

Ambele eseuri au fost transformate de Yanyushkin, care cu trei minute inainte de final a marcat si din lovitura de pedeapsa, astfel ca Rusia s-a impus cu rezultatul de 23-12 in fata Portugaliei. Capitanul invigatorilor, Vasily Artemyev a considerat ca cel mai important aspect este acela ca echipa sa nu a primit eseu in fata unui adversar cu o inaintare extrem de puternica.

In cealalta partida a turneului, Hong Kong a invins Zimbabwe cu 30-11, incercarile marcate de Marshall, Higson-Smith, Raper si un eseu de penalizare aducand dragonilor asiatici un succes cu bonus ofensiv. La acest meci, din brigada de arbitri a facut parte si Vlad Iordachescu.

Urmatoarea etapa va avea loc pe 17 noiembrie cand se vor disputa partidele Hong Kong-Portugalia si Rusia-Zimbabwe.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile