S-a stins din viata cea mai marcanta personalitate a rugby-ului barladean

Mihai Irimia.
Mihai Irimia.

Fervent sustinator, in trecut si in prezent al rugby-ului si echipei Rulmentul, actualmente RC Barlad, Mihai Irimia a incetat din viata noaptea trecuta, in urma unui infarct.

Acesta s-a nascut pe 6 noiembrie 1948 si pe langa pasiunea pentru sportul cu balonul oval, in viata, a ales economia. Absolvent al Facultatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, sectia Studii Economice, a fost directorul economic al Societatii Pomicola din Barlad, iar in ultima parte a vietii a fost directorul Societatii Hera.

Pe Mihai Irimia il gaseam totdeauna in tribuna stadionului Rulmentul, la meciurile disputate la Barlad, fiind deopotriva un prieten adevarat al spotivilor, cat si al arbitrilor si conducerilor tehnice ale echipelor vizitatoare.

S-a implicat in construirea stadionului, ce a gazduit si meciuri ale echipei nationale, mare iubitor si admirator devotat al rugby-ului, chiar daca nu a practicat acest sport.

Era mereu participant la repriza a III-a, avand totdeauna pareri avizate despre partida ce tocmai se terminase, pareri impartasite in totalitate si de cei prezenti la aceste discutii. Adeseori putea fi zarit si in tribunele Stadionul National Arcul de Triumf, la meciurile echipei nationale, fiind un fan devotat al acesteia.

A lasat in urma o sotie si un fiu care ii poarta numele si care il iubeste infinit de mult. Fiul sau, Mihai Irimia, a dus mai departe pasiunea tatalui sau pentru rugby si este un arbitru de perspectiva.

Federatia Romana de Rugby transmite sincere condoleante familiei!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile