S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Italia

Fanii rugbyului sunt așteptați pe 1 iulie, ora 21:00, în tribunele Stadionul Național Arcul de Triumf, pentru a vedea meciul-vedetă al verii, România – Italia și pentru a-i susține pe Stejari.

Biletele pentru această partidă test s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro, dar și în rețeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel național.
– Magazinele Inmedio & RELAY
– Magazinele Germanos
– Oficiile Poșta Română
– Magazinele Vodafone

Astfel poți plasa o comandă de bilete pe www.bilete.ro sau poți alege să cumperi biletele de la cel mai apropiat Oficiu Poștal din localitatea ta sau de la cel mai apropiat magazin Inmedio, Relay, Germanos – Telekom, Vodafone sau de la Casieriile Bilete.ro (BT Arena – Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca).

Prețurile biletelor:
Tribuna 1 VIP  300 RON
Tribuna 1  100 RON
Tribuna 2  80 RON
Peluze  50 RON
* copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0

Naționala de rugby a României deschide seria meciurilor de pregătire din luna iulie, cu o partidă de foc cu Italia, echipă din Turneul celor 6 Națiuni. Squadra Azzurra revine la București după 18 ani, ultimul meci disputat aici având loc în iunie 2004, pe Stadionul Național din cadrul Complexului Lia Manoliu, când România s-a impus cu 25-24.

În luna iulie, România va mai disputa două partide de pregătire în cadrul unui turneu ce va avea loc în America de Sud, urmând să întâlnească reprezentativa Uruguay, pe 10 şi 17 iulie, pe Stadionul Charrua din Montevideo.

 

FOTO: Daniel Nechita

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile