S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Polonia din #REC2023

Naționala de rugby a României debutează în sezon 2023 al Rugby Europe Championship pe 4 februarie, ora 14:00, la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, într-o partidă cu Polonia, echipă nou promovată. Este singurul meci din faza grupelor pe care Stejarii îl dispută pe teren propriu.

România abordează acest an competițional cu un staff nou, Eugen Apjok fiind antrenorul principal al echipei, și cu gândul la marea competiție din toamnă, Cupa Mondială de Rugby din Franța.

De altfel, sub semnul schimbării stă și turneul organizat de forul european, din acest an fiind un nou format de desfășurare, cu opt echipe împărțite în două grupe. România face parte alături de Polonia, Portugalia și Belgia, din Grupa B.

Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro, dar și în rețeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel național.
– Magazinele Inmedio & RELAY
– Magazinele Germanos
– Oficiile Poșta Română
– Magazinele Vodafone

Astfel poți plasa o comandă de bilete pe www.bilete.ro sau poți alege să cumperi biletele de la cel mai apropiat Oficiu Poștal din localitatea ta sau de la cel mai apropiat magazin Inmedio, Relay, Germanos – Telekom, Vodafone sau de la Casieriile Bilete.ro (BT Arena – Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca).

Prețurile biletelor:
Tribuna 1 VIP 120 RON
Tribuna 1 45 RON
Tribuna 2 15 RON
Peluze 10 RON

* copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile