S-au pus în vânzare biletele pentru November Tests

Rugby-ul vă propune în această toamnă un turneu spectaculos „November Tests” care aduce în fața iubitorilor sportului un sfert dintre echipele care vor juca anul viitor la Cupa Mondială din Franța. 5 echipe: România, Samoa, Chile, Uruguay și Tonga și 5 meciuri care anunță un adevărat spectacol sportiv pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

În plină campanie de pregătire a participării la competiția din Hexagon de anul viitor, Stejarii vor avea trei meciuri puternice, cu Chile, Uruguay și Samoa. În plus, „Arcul” va fi acasă, în premieră și pentru două partide internaționale, Tonga – Chile și Tonga – Uruguay. Chiar dacă nu sunt adversare directe în acest turneu, România și Tonga se află în aceeași grupă la Cupa Mondială, B, întâlnirea dintre cele două, de pe 8 octombrie 2023, la Lille, urmând să încheie această fază preliminară a competiției.

Fanii rugbyului sunt așteptați să fie alături de Stejari și mai ales, să se bucure de un adevărat regal rugbystic.

Biletele pentru aceaste partide s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro, dar și în rețeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel național.
– Magazinele Inmedio & RELAY
– Magazinele Germanos
– Oficiile Poșta Română
– Magazinele Vodafone

Astfel poți plasa o comandă de bilete pe www.bilete.ro sau poți alege să cumperi biletele de la cel mai apropiat Oficiu Poștal din localitatea ta sau de la cel mai apropiat magazin Inmedio, Relay, Germanos – Telekom, Vodafone sau de la Casieriile Bilete.ro (BT Arena – Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca).

Prețurile biletelor:
Tribuna 1 VIP 300 RON
Tribuna 1   100 RON
Tribuna 2   50 RON
Family Zone 25 RON
Peluze 25 RON
* copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0

 Pentru cele două meciuri care vor avea loc în cuplaj pe 19 noiembrie există și varianta de abonament.

 

Meciuri test World Rugby, Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf:
5 noiembrie, ora 13:00
România – Chile

12 noiembrie, ora 13:00
Tonga – Chile

13 noiembrie, 13:30
România – Uruguay

19 noiembrie
ora 12:45 ora Tonga – Uruguay
ora 16:45 România – Samoa

România (locul 17 în ierarhia mondială) și Chile (locul 21) s-au întâlnit o singură dată până acum, partidă ce a avut loc la 8 iunie 2019, la Valparaiso, un meci în care debutau Taylor Gontineac, Mihai Lămboiu și Gabriel Rupanu, România impunându-se cu 27-11.

În ceea ce privește pe partidele cu Uruguay, s-au disputat 12 până acum, 9 victorii revenind Stejarilor, două sud-americanilor, fiind înregistrat și un rezultat de egalitate. Cele două echipe s-au întâlnit și în acest an, în cadrul turneului de vară pe care Stejarii l-au făcut în America de Sud, împărțindu-și victoriile 30-22 pentru România și 26-20 pentru Los Teros.

România și Samoa se vor întâlni pentru a treia oară, primele două întâlniri fiind câștigate de Stejari, ambele disputate în București, în luna noiembrie, 32-24 în 1989, și 17-13 în 2017.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile