S-au stabilit arbitrii pentru SuperLiga

 

Arbitrii romani au prezentat noul echipament

In urma stagiului de pregatire de la Bucuresti din 4-6 martie CCA a prezentat cei opt centrali care vor oficia in SuperLiga.

Vlad Iordachescu, Radu Petrescu, Horatiu Bargaunas, Claudiu Clapon, Gheorghe Sabau, Bogdan Milita, Cristian Raduta si Danut Frasineanu sunt cei opt arbitri care vor conduce la centru partidele din prima liga de rugby.

Ei au fost acceptati de antrenorii din SuperLiga prezenti la stagiu. Pe langa cei opt si alti arbitri cu prestatii deosebite port oficia in SuperLiga.

“A fost un stagiu reusit in care s-au trasat linii comune intre arbitri si antrenori. Tehnicienii au ajuns la concluzia ca trebuie sa se antrenze in functie de reguli. Tin sa le multumesc celor opt antrenori pentru participare. Concluzia generala a fost ca trebuie sa ne respectam mai mult”, a declarat Emil Pirtoc, presedintele CCA.

Sambata dimineata arbitrii au sustinut testele fizice, teste teoretice si teste video. Faptul ca si antrenorii au sustinut testele teoretice, alaturi de arbitri, constituie o premiera in rugbyul romanesc.

Cu ocazia acestui stagiu arbitrii au prezentat si noul echipament de joc SAMURAI inscriptionat cu sponsorul principal al CCA, SADOLIN.

Cei doi invitati Patrick Robin (responsabil arbitri FIRA-AER) si Bernd Gabbei (reprezentant IRB) au sustinut fiecare prezentari. La deschiderea evenimentului au participat Alin Petrache, Florin Matei, Daniel Mitrea si Hari Dumitras.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile