Sanctiuni aplicate juniorilor de la Turneele Finale U17 si U18

Antrenorul echipei Gura Humorului, Andrei Varvaroi, a fost suspendat doua etape si a primit o penalizare pecuniara in cuantum de 600 lei, conform Art. 70 lit b).

Sanctiunea stabilita de Comisia de Disciplina si Fairplay a FRR, a venit in urma unor insulte verbale din partea lui Varvaroi, de la meciul impotriva gruparii RCM UV Timisoara, din cadrul Turneului Final U18, de la Constanta.

Primeste, insa, circumstante atenuante conform Art. 17 (1) lit a) si c), pentru activitatea ireprosabila pana la savarsirea abaterii, cat si marturisirea faptei si afisarea unui comportament sincer in fata comisiei.

De asemenea, in meciul dintre CSS Barlad si CSS Unirea Iasi, din cadrul Turneului Final U17 desfasurat la Constanta, s-au sesizat alte doua incidente, provocate de barladeanul Eduard Darie si de ieseanul Alexandru Gabara.

Urmarile se rasfrang in aceeasi masura si asupra antrenorilor Ciprian Popa, respectiv Gabriel Popa, care au primit cate o penalizare pecuniara in valoare de 375 lei, conform Art. 76 lit c) si Art. 13 (2) lit f), pentru abaterile savarsite de juniorii lor.

Ambii jucatori au fost suspendati trei etape, potrivit Art. 76 lit c), pentru lovirea adversarului cu piciorul, dar au primit aceleasi circumstante atenuante prevazute in Art. 17 lit a) si c).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile