Sase eseuri a marcat RC Barlad in partida cu Stiinta Petrosani

Desi se anunta ca unul din derbyurile etapei a patra din Divizia Nationala de Seniori, partida dintre RC Barlad si Stiinta Petrosani a fost una care a curs intr-un singur sens, barladenii reusind o victorie categorica cu rezultatul de 44-0.

Au fost doua reprize simetrice in ceea ce priveste marcarea punctelor de catre gazde, astfel ca acestea au inscris cate 22 de puncte in fiecare parte si un total de sase eseuri care au asigurat bonusul ofensiv, fara replica din partea studentilor.

In prima parte RC Barlad a finalizat trei actiuni in terenul de tinta advers, pe lista marcatorilor trecandu-si numele Hurez, Borcea si M.Munteanu, din fata butului Ibanescu semnand doua transformari si o lovitura de pedeapsa.

Dupa reluare elevii lui Ioan Harnagea au avut nevoie de numai zece minute pentru alte trei incercari, avandu-i ca autori pe Curcan, Banu si M.Munteanu in timp ce Ibanescu a repetat, din fata butului, performanta reusita si in primele 40 de minute.

RC Barlad nu va avea o misiune prea usoara, etapa urmatoare la Arad, asa cum si pentru Stiinta Petrosani partida cu Poli Unirea Iasi se anunta una de foc, intre doua echipe cu orgoliul ranit dupa un inceput de campionat mai putin reusit.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile