Scutul Bucovinei, la editia a saptea

Pe 10 mai la Luncusoara, comuna Udesti, peste 200 de copii au jucat partide de rugby tag in cadrul competitiei Scutul Bucovinei.

Au fost participanti de la categoriile U10, U12, U14 si rugby 7 U15, componenti ai echipelor CSS Barlad, CSS Gura Humorului, CSM Suceava, LPS Suceava, Scoala Gimnaziala Ipotesti, Scoala Gimnaziala Udesti, Scoala Gimnaziala Cornu Luncii si Clubul Venus Rugby Piatra Neamt.

Evenimentul a fost organizat de Scoala Gimnaziala „Acad. H. Mihaescu-Udesti” (prof. Codrin Prorociuc) impreuna cu Directia Judeteana pentru Tineret Suceava (Inspector Petru Enache) si Primaria Udesti. Competitia a beneficiat si de sprijinul Federatiei Romane de Rugby, reprezentate de Directorul Regional de Dezvoltare Gabriela Surmei-Balan.

„Sper ca in curand sa vorbim despre tineri jucatori descoperiti aici care sa ne reprezinte in cele mai mari competitii.” a declarat profesorul coordonator, Codrin Prorociuc, sustinut de reprezentantul DTS, care a adaugat ca „incepand cu 2009 in fiecare an am reusit sa evidentiem mai multi jucatori care au facut ulterior parte din echipele care ne reprezinta in competitiile nationale.”

Ziua dedicata rugbyului s-a incheiat cu premierea tuturor participantilor, care au primit diverse articole sportive din partea organizatorilor si sponsorilor.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile