Se cauta Jucatorul Anului 2012 ERC

Heineken Cup.

In timp ce finalele ERC se apropie, s-au facut nominalizarile pentru cel mai prestigious titlu individual din emisfera Nordica, Jucatorul Anului 2012 ERC.

Jonathan Sexton (Leinster Rugby), Rob Kearney (Leinster Rugby), Stephen Ferris (Ulster Rugby) si Ruan Pienaar (Ulster Rugby) reprezinta cele doua echipe care se intalnesc sambata in finala Heineken Cup, iar Jonny Willkinson, jucatorul RC Toulon, incheie lista de nominalizari.

Lista initiala de nominalizati era formata din 15 jucatori, dar acestia au inceput sa nu se mai numere printre nominalizati pe masura ce se desfasurau etapele ERC.
Au fost luati in considerare jucatori ce s-au facut remarcati in optimile si sferturile de finala ale Heineken Cup si Amlin Challenge Cup.

Cel mai bun jucator ERC al anului 2012 va fi anuntat saptamana viitoare.

Pe langa decizia consiliului ERC, cele 44 de cluburi de rugby ce concureaza in cele doua turnee ERC, dar si fanii lor vor avea ocazia sa isi voteze favoritul pe Twitter @ercrugby #ERCPlayer2012 sau pe paginile de facebook ale celor doua competitii www.facebook.com/heinekencup si www.facebook.com/amlinchallengecup.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile