Se cunosc arbitrii care vor oficia partidele Stejarilor din luna noiembrie

Stadionul National Arcul de Triumf va gazdui in luna noiembrie trei partide test de maxima importanta pentru Stejari in vederea pregatiri evolutiilor de la Cupa Mondiala din 2015.

Prima disputa va fi in compania Statelor Unite la care va oficia o brigada de arbitri din Tara Galilor cu Leighton Hodges la centru ajutat de asistentii Ian Davies si Neil Hennessy. Cu Leighton Hodges la centru si Ian Davies, unul dintre asistenti, Stejarii au intalnit vulturii americani si in 2012.

Leighton Hodges a mai condus partida Ucraina-Romania din CEN editia 2011, Ian Davies fiind prezent la Bucuresti in 2013 cu ocazia partidei Romania-Georgia precum si la finala IRB Nations Cup din acest an in care Stejarii au intalnit pe Emerging Ireland. Cel de-al doilea asistent, Neil Hennessy a condus partidele Portugalia-Romania din CEN editia 2013 si Lupii Bucuresti-Brive din cadrul AMLIN Challenge Cup anul trecut.

In cea de-a doua partida test Stejarii vor intalni Japonia arbitri din Anglia urmand sa oficieze la aceasta disputa. JP Doyle va fi la centru cel care a condus intalnirile din Cupa Europeana a Natiunilor, Romania-Rusia respectiv Romania-Georgia in 2011 si 2012.

Unul dintre asistentii lui JP Doyle va fi Greg Garner celalalt urmand a fi comunicat ulterior. Greg Garner i-a arbitrat pe Stejari in partidele cu Rusia de la Soci in 2010 si anul trecut cand am obtinut o victorie memorabila, 21-20 impotriva Canadei.

Ultima partida test din luna noiembrie va fi cea in care vom intalni Canada iar la centru se va afla un arbitru din Noua Zeelanda, Nick Briant ajutat de arbitri asistenti din Scotia, Andrew McMenemy, respectiv Lloyd Linton.

Nick Briant este arbitru in Super Rugby din 2013, an in care a fost prezent si la IRB Tbilisi Cup unde a condus partidele Georgia-Emerging Ireland respectiv Emerging Ireland-South Africa President’s XV. Este arbitru din 2009 avand in palmares intalniri din ITM Cup si turnee de rugby 7.

Andrew McMenemy a debutat in partide test conducand intalnirea Georgia-Romania din Cupa Europeana a Natiunilor care a avut loc in 2009. A fost arbitru asistent la partidele Romania-Statele Unite din 2012 si Romania-Tonga de anul trecut. De asemenea, scotianul a condus intalnirea Lupii Bucuresti-Newcastle din editia trecuta a AMLIN Challenge Cup.

Programul partidelor test pe care Stejarii le vor disputa in luna noiembrie este urmatorul:
8 noiembrie, Stadionul National Arcul de Triumf: Romania-Statele Unite
15 noiembrie, Stadionul National Arcul de Triumf: Romania-Japonia
22 noiembrie, Stadionul National Arcul de Triumf: Romania-Canada

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile