Se da startul inscrierilor pentru Comisia de Citare Observare a FRR

Ca urmare a  Hotararii Biroului Federal al FRR din data de 26.11.2019, dupa aprobarea Regulamentului Intern al Comisiei de Citare Observare, impreuna cu programul de acces ca membru in aceasta comisie, conform Capitolului VI. Condiții de acces în cadrul Comisiei de Citare Observare, cei care doresc sa devina membri ai comisiei trebuie sa se inscrie si sa trimita toate documentele necesare, asa cum sunt ele precizate in regulamentul disponibil aici , pe adresa citare@frr.ro si citarefrr@gmail.com incepand de astazi pana pe data de 08.03.2020. Cei selectati vor sustine proba practica de regulament aplicat si video – media  in perioada 09 – 11.03.2020  pentru admiterea la cursul organizat de F.R.R in perioada 14 – 15.03.2020 si participarea la examinarea finala din 15 martie 2020.

CAP. VI CONDIȚII DE ACCES IN CADRUL COMISIEI DE CITARE OBSERVARE

Art. 6. Accesul în cadrul Comisiei de Citare Observare se face pe baza obtinerii Licentei CCOB.

(1) Licenta CCOB se acorda in conditiile prevazute de prezentul regulament si reprezinta recunoasterea unei capacitati calificate.

(2) Competenta de acordare a licentelor apartine Federatiei Romane de Rugby.

(3) Pentru obtinerea licentei de baza, persoana interesata trebuie sa indeplinească in mod cumulativ urmatoarele conditii:

– sa aiba cetatenia romana sau a unui stat european, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania;

– sa aiba o vechime de minimum 3 ani ca fost jucator, antrenor de rugby sau arbitru;

– sa aiba varsta cuprinsa intre 23 de ani si 75 de ani;

(4) Persoanele care au indeplinit conditiile aratate mai sus pot obtine licenta dupa depunerea documentelor obligatorii, dupa absolvirea unui curs specific si susținerea examenului de licentiere.

6.1. Candidatii care pot aplica pentru un loc in Comisia de Citare si CCOB trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :

(1) Sa solicite in scris – printr-o cerere – inscrierea la examenul pentru licentierea ca CCOB;

6.2. Candidatii admisi la art. 6 si 6.1., vor sustine un test la distanta media – informatic si de regulament de joc, prin mijloace informatice, prin skype si/sau email;

6.3. Candidatii care au obtinut baremul minim de acces vor participa la un stagiu de pregatire organizat de FRR, la sfarsitul caruia se va sustine un examen pentru stabilirea celor care vor deveni Comisari de Citare CCOB.

6.4. Membrii S.C.C.C. vor participa la stagiul organizat de FRR si isi vor insusi procedurile si modul de lucru al comisiei.

6.5. Membrii S.C.C.C. vor fi validati cu drepturi depline de FRR numai dupa absolvirea unui curs  World Rugby Citing Commissioner.

 

P R O G R A M

Recrutare, Selectie, Pregatire si Examinare a Comisarilor de Citare Observatori

2020

28.02.2020 Afisarea anuntului privind procedura de functionare a Comisiei de Citare si Observatori si modalitatea de acces in Comisia de Citare si Observatori, pe website-ul oficial al FRR. Ramane publicat pana la finalizarea procedurii.  
28.02.2020-

08.03.2020

Primirea de la candidati a documentelor de inscriere, asa cum sunt stipulate in regulamentul propus, in capitolul privind accesul in cadrul Comisiei de Citare si Observatori;  
09 – 11.03.2020 Sustinerea probei de regulament si video-media, de la distanta prin skype;  
12.03.2020 Afisarea rezultatelor celor admisi  
14-15.03.2020 Organizarea stagiului international de pregatire a Comisarilor de citare – observatori (CCOB) si a membrilor SCCC, in prezenta unui formator World Rugby.  
15.03.2020 Examenul de Comisar de Citare Observator FRR  
02.03.2020 Publicarea listei cu membrii Comisiei de Citare și Observatori  

 

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile