Sean Holley a vizitat cantonamentul Lupilor

Sean Holley.

Sean Holley a antrenat timp de noua sezoane clubul Ospreys, alaturi de care a castigat de patru ori Celtic League si Pro 12 (2004/5, 2006/7 , 2009/10, 2011/12). In palmaresul echipei, alaturi de Sean, se mai adauga finala in Anglo-Welsh Cup (2006/7) si trofeul in sezonul 2007/8, in aceeasi competitie.

Sean este analist de rugby pentru BBC si este cel mai longeviv antrenor al regiunii galeze. Acesta a petrecut cinci zile alaturi de Lupii Bucuresti in cantonamentul de la Snagov si le-a impartasit jucatorilor si staff-ului tehnic din experienta sa.

„A fost o placere sa petrec cinci zile la Bucuresti, alaturi de staff-ul tehnic si de selectionata Bucurestiului. Sper ca experienta mea de peste zece ani petrecuti in slujba rugby-ului de elita, in Tara Galilor, a adus un plus de valoare pregatirii echipei. Si eu am invatat multe despre Romania, despre oamenii, cultura si rugby-ul acestei tari. Am fost placut surprins de valoarea jucatorilor si de pasiunea si dorinta staff-ului. Daca vor continua sa progreseze, asa cum am vazut in aceste cateva zile, sunt sigur ca si rezultatele vor aparea, atat in meciurile test din luna noiembrie, cat si in competitiile ce vor urma,” a declarat Sean Holley inainte sa paraseasca tara noastra.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile