Antrenor neo-zeelandez la Timisoara

Campioana are din aceasta saptamana un antrenor neo-zeelandez.

Grainger Heikell a renuntat la functia de manager de dezvoltare rugbystica pe care o detinea la Poverty Bay RU in favoarea postului de antrenor pe gramada de la RCM UV Timisoara. Neo-zeelandezul a evoluat la respectivul club si ca jucator, fiind la un moment dat responsabil si de pregatirea celor de la Heartland XV.

Legaturile cu rugbyul romanesc nu au debutat odata cu sosirea sa la Timisoara. Noul  responsabil de pregatirea campioanei a primit un tricou al nationalei de rugby a Romaniei cand era copil, de la tatal sau, fost comentator si jurnalist sportiv.

Finantatorul echipei banatene, Dan Dinu, a declarat ca ” Ne-am dorit un antrenor neo-zeelandez pe gramada pentru ca schimbam stilul si tocmai de aceea nu s-au facut inca antrenamente specifice pe gramada in pregatirile din aceasta iarna, deoarece anticipam sosirea sa si pentru a nu-i bulversa pe jucatori.”

Grainger Heikell ii va antrena pe timisoreni impreuna cu Danie De Villiers, considerand colaborarea semnata cu clubul pentru un an de zile drept o oportunitate .

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile