Selectionata Bucurestiului a ocupat pozitia a treia la Turneul Capitalelor

Cu obiectivul declarat de a reprezenta cu cinste rugbyul romanesc, Selectionata Bucurestiului nu a dezamagit si a ocupat pozitia a treia la Turneul Capitalelor de rugby 7 rezervat categoriei de varsta U15, care a avut loc la Paris.

Repartizata in prima faza intr-o grupa dificila, alaturi de campioana en-titre Toulouse, Buenos Aires si Geneva, echipa noastra a ocupat pozitia secunda cu o victorie in fata elvetienilor, 40-0, un rezultat de egaliate, 10-10, in compania reprezentantei Argentinei, alaturi de infrangerea cu 24-0 in partida cu Toulouse.

In semifinale Selectionata Bucurestiului a cedat cu 53-0, avand ca adversara reprezentata capitalei Frantei, Paris pentru ca apoi in finala mica sa se impuna, rezultat 19-10 impotriva Selectionatei Bruxelles, cucerind astfel medaliile de bronz ale Turneului Capitalelor.

Selectionata Bucurestiului categoria de varsta U15 a demonstrat astfel la Paris ca exista potential real pentru rugby 7, o ramura sportiva care de anul viitor va figura in programul Jocurilor Olimpice.

Sub conducerea antrenorului Antonio Dumitru, lotul echipei noastre a fost alcatuit din urmatorii jucatori: 1. Manu Adrian (Tomitanii Constanta), 2. Olaru Marian (CSM Olimpia Bucuresti), 3. Stan Robert (CSO Pantelimon), 4. Voicu Vlad (CSM Olimpia Bucuresti), 5. Veru Sebastian (CS Ovidiu Constanta), 6. Simulescu Alexandru Daniel (RC Antonio Jr.), 7. Munteanu Sebi (CSS Barlad), 8. Tudor Ionut  (CSO Pantelimon), 9. Bumbac Cristian (CSO Pantelimon), 10. Dinu Andrei (CSS Triumf), 11. Ferariu Marius (CSS Gura Humorului), 12. Soporeanu Remus (CSS Galati)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile