Selectionatele Bucurestiului s-au impus la Viterbo

Selectionata U14.

In localitatea Viterbo – Italia a avut loc a XXIII – a editie a turneului international de minirugby ,,Citta di Viterbo”, unde au participat un numar de 20 de cluburi pe categorii de varsta U-8/U-6, U-10, U-12 si U-14 printre ele fiind prezente si loturile reprezentative ale Asociatiei Municipale de Rugby Bucuresti U – 12; U – 14.

Pe parcursul celor doua zile de intrecere in compania unor formatii cu traditie in rugbyul italian, sportivii nostri au avut o comportare remarcabila reusind sa se claseze pe locul intai atat la U–14, antrenori, Dulgheru Stefan si Dascultu Gheorghe precum si la U-12, antrenori, Lache Marius si Bidirel George.

Pozitiile de lideri ale sportivilor romani, sunt cu atat mai pretioase daca tinem cont de sistemul de joc practicat in Italia la nivel juvenil (la U-12 rugby in 12 si la U-14 rugby in 13), de dimensiunile terenului, de valoarea individuala si grup a jucatorilor cluburilor italiene care au facut dovada unor exprimari tehnice de calitate si totusi ,,minunea s-a produs”.

Sunt reale si de necontestat victoriile sportivilor romani care prin munca, prin daruire si prin priceperea antrenorilor au reusit ceeace nu indrazneam sa visam.

Selectionata U12.

Felicitari tuturor copiilor, felicitari parintilor acestor minunati sportivi si nu in ultimul rand, felicitari staff-ului delegatiei romane prezenta la turneu, secretarul coordonator al A.M.R.B Lucian Osatiuc, antrenorului loturilor Prof. Radu Gagiu, directorului tehnic, Prof.Mircea-Dodo Muntean si nu putem incheia fara sa multumim antrenorilor cluburilor care au furnizat jucatori la loturile reprezentative.
In mod cu totul special aducem multumiri Federatiei Romane de Rugby care isi indreapta din ce in ce mai mult privirea catre viitorul rugbyului romanesc.

Vicepresedinte A.M.R.B
Vladut Gheorghe

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile