Sezonul 2019-2020 pentru juniori a fost încheiat prin decizia Biroului Federal al FRR în urma consultărilor cu reprezentanții cluburilor

Joi, 2 iulie, în cadrul ședinței Biroului Federal al Federației Române de Rugby, s-au luat câteva decizii asupra activității competiționale la nivel de juniori, la toate categoriile de vârstă, de la U15 la U19, rugby XV și 7’s pentru sezonul 2019-2020. Competițiile sportive au fost suspendate din luna martie, odată cu declararea stării de urgență ca urmare a pandemiei de coronavirus. 

Astfel, s-a decis incheierea editiei 2019-2020 a competitiilor de juniori, la toate categoriile de varsta, DNJ U15, DNJ U16, DNJ U17, DNJ U18, DNJ U19, DNJ U19 Rugby 7, fara alcatuirea unui clasament final. Toate echipele inscrise in aceste competitii vor primi diplome de participare. Decizia aceasta a fost luată în urma consultărilor cu reprezentanții echipelor participante în competiții. 

În ceea ce priveste noul sezon competițional, 2020-2021, pentru toate categoriile de juniori, acesta va incepe in luna septembrie 2020. Partidele se vor disputa insa in masura in care autoritatile competente vor decide asupra posibilitatii si modalitatilor de reluare a activitatilor sportive.

Pentru a asigura continuitatea in activitatea sportiva, in ceea ce priveste toate categoriile de juniori, si toate formele de joc, s-a luat decizia organizarii unor competitii, care sa se desfasoare sub forma de turnee. Acestea vor purta denumirea Cupa Romaniei 2020 sau festivaluri denumite in functie de preferintele cluburilor organizatoare.

Programul acestor competitii este urmatorul:
-30 iulie 2020-10 august 2020-se vor face inscrierile la Departamentul Competitii al FRR, iar cluburile care vor sa organizeze evenimentele vor trimite o scrisoare de intentie in acest sens
-20 august 2020-01 septembrie 2020- vor avea loc competitiile propriu-zise

Federatia Romana de Rugby va asigura cadrul organizatoric prin echipa de dezvoltare si coordonarea Departamentului Competitii.

FOTO: Dragoș Păscăneanu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile