Siberia bate Moscova

In aceste zile au avut loc meciuri contand pentru etapele 3 si 4 din campionatul Rusiei la rugby. Tandemul de echipe siberiene, Enisei si Krasnyi Yar, a facut ravagii pe terenurile moscovaite. Campioana Enisei, cu romanul George Sava antrenor al liniei de treisferturi, a invins cu bonus ofensiv pe terenul puternicei VVA Podmoskovie, scor 29-12.

Krasnyi Yar, castigatoarea Cupei Rusiei in debutul stagional, a trecut cu 43-7 de Kuban si cu 38-9 de Bulava, in ambele meciuri siberienii luand punctul bonus ofensiv. In cel din urma meci, capitanul nationalei Moldovei, Viaceslav Titica, a marcat doua incercari.

Pe primul loc in clasament, dupa patru etape complete, se afla Enisei, cu 18 puncte, urmata de concitadina de la Krasnyi Yar, cu 16 puncte. Pe podium se mai afla si VVA Podmoskovie, tot cu 16 puncte, care insa a avut meciuri mai usoare in acest debut de sezon.

Specialistii opineaza, bazandu-se pe diferenta mare de valoare, ca si anul acesta finala se va disputa intre Enisei si Krasnyi Yar, in dubla mansa, in prima jumatate a lunii octombrie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile