Sirbe, Ursache si Balan au castigat cu echipele lor de club

Marius Sirbe

Vezi evolutiile jucatorilor romani din acest weekend

Bogdan Balan
Jucatorul roman a fost rezerva in meciul castigat de echipa sa impotriva celor de la Aurillac cu 33 la 8. Balan a intrat pe teren in minutul 52, la scorul de 26 la 3 pentru Lyon, cand victoria gazdelor era deja asigurata. In urma acestei victorii usor obtinute, Lyon isi intareste pozitia de lider al clasamentului ligii a doua franceze. Manta Alexandru nu a evoluat pentru Lyon.

Valentin Ursache
Si echipa romanului Ursache a fost castigatoare in partida jucata impotriva celor de la Dax. Romanul a fost integralist si prezenta sa pe teren a adus o victorie cu 28 la 13 a celor de la Aix-en-Provence.  Mihaita Lazar nu a evoluat pentru echipa sa de club, fiind convocat la nationala Romaniei

Silviu Florea
Bordeaux a pierdut meciul disputat impotriva celor de la Albi cu scorul de 8 la 27. Intrarea lui Florea in minutul 50 nu a putut schimba soarta partidei, oaspetii reusind sa mai marcheze inca un eseu 5 minute mai tarziu. Albi castiga asadar si se distanteaza de pe pozitia a doua de Bordeaux, ocupanta a locului al patrulea in Pro D2.

Marius Sirbe
Romanul a evoluat numai ultimele 25 de minute pentru echipa sa de club, Tarbes. Victoria la limita, cu 27 la 24, a dus la ascensiunea echipei oaspete in clasamentul Pro D2. Tarbes este in acest moment pe locul 6, iar Pau se situeaza 4 pozitii mai jos.

Dan Dumitru
Colomiers a terminat la egalitate, 22-22, meciul disputat impotriva echipei Grenoble, intr-o partida in care romanul  nu a evoluat niciun minut pentru gazde.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile