Sorin Socol: Mergem in Rusia sa castigam

Ionut Dimofte si Sorin Socol

Capitanul echipei nationale, Sorin Socol, a declarat miercuri ca Stejarii merg la Soci pentru a castiga partida cu Rusia. El spune ca asteapta de mult timp confruntarea cu rusii.

Socol mentioneaza ca toate meciurile vor fi privite ca niste finale.
“Adversarul numarul unu pentru noi suntem noi. Daca ne vom face jocul vom castiga. Ne bazam pe motivatia noastra de a merge la Cupa Mondiala. Suntem mai experimentati decat rusii. Suntem pregatiti pentru orice. Mergem in Rusia sa castigam”, a declarat Sorin Socol.

Pe aceeasi lungime de unda s-a plasat si centrul Ionut Dimofte care a precizat ca Stejarii au forta sa faca lucruri bune.

“A fost o saptamana foarte buna. Ne-am antrenat foarte bine de la reuniune si pana in prezent. Anul trecut am pierdut, anul acesta ne bazam pe aportul unor jucatori experimentati. Cand am fost pusi sub presiune am jucat bine. Avem forta sa facem lucruri bune. Trebuie neaparat sa castigam meciurile cu Rusia si Georgia”, a explicat Dimofte.

Romania joaca sambata cu Rusia in deplasare, la Soci. Meciul va fi transmis LIVE de TVR2, incepand cu ora 14.00. De asemenea, ascultatorii Radio Romania Actualitati vor fi tinuti la curent, in timp real, cu ce se va intampla in partida de la Soci.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile