Stagiu de pregatire pentru arbitrii romani

Arbitrii romani intra in cantonament

La sfarsitul lunii februarie cavalerii fluierului din tara noastra vor merge intr-un stagiu de pregatire la Izvorani. Pe langa arbitrii romani au fost invitati sa participe si responsabilii cu arbitrii din tarile vecine.
Invitat de onoare la acest stagiu va fi Donal Courtney, seful arbitrilor European Rugby Cup, competitie in care speram sa avem si noi un arbitru in curand.

Cursurile vor fi asistate de catre Emil Pirtoc si George Bargaunas, acestia fiind acreditati de IRB pentru cursuri de nivel II.
Stagiul incepe vineri, 26 februarie, urmand a se termina duminica, 28 februarie, dupa pranz. Tot duminica se vor efectua si testarile fizice.

“Luna februarie este una foarte importanta pentru arbitri, deoarece campionatul bate la usa, iar ei trebuie sa se pregateasca atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. Ca de fiecare data Comisia Centrala de Arbitri organizeaza, cu sprijinul conducerii Federatiei Romane de Rugby, un stagiu de pregatire la Complexul de la Izvorani. Fac un apel pe aceasta cale la toti antrenorii din Bucuresti si nu numai sa fie prezenti la acest stagiu pentru a lamuri impreuna problemele care apar in timpul jocurilor”, a declarat Emil Pirtoc, presedintele Comisiei Centrale de Arbitri.

La acest stagiu vor participa urmatorii arbitrii: Bargaunas Horatiu, Petrescu Radu, Iordachescu Vlad, Diaconescu Robert, Milita Bogdan, Frasineanu Danut, Seitan Gabriel, Nitulescu Alexandru, Razvan Stefan, Vasiliu Razvan, Toma Valeriu, Bonea Florin, Iordachescu Razvan, Sabau Gheorghe, Serban Cristian, Irimia Mihai, Gordin Doru, Ghioc Vasile, Anorocioaie Razvan, Copil Nicolae, Stuparu Mihai, Bodea Ionut, Bujoreanu Viorel, Tinu Ionel, Nechifor Bogdan, Tomasso Ciumci, Vatui Mircea, Dudu Florian, Bonea Constantin si Sora Constantin.

Au fost invitati si responsabilii zonali ai arbitrilor Lazar Valeriu, Tudor Nicolae si Stoica Gheorghe. Din strainatate au confirmat prezenta la acest stagiu arbitrii din Ungaria (3), Slovenia, Serbia, Moldova, Ucraina, Bulgaria si Croatia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile