Steaua a castigat primul meci din Cupa Romaniei

Cupa Romaniei editia 2020 a debutat astazi, in Bucuresti, in Grupa B, intalnindu-se pe Stadionul Ghencea, CSA Steaua si ACS Tomitanii Constanta. Militarii s-au impus cu 66-20, la finalul unui meci pe care l-au dominat in totalitate.

Tomitanii au deschis scorul prin Dragoș Burlacu în minutul opt dintr-o lovitură de pedeapsă de la aproximativ 24 m.

Steaua a trecut în avantaj în minutul 14 prin eseul reușit de închizătorul Kamil Sobota, după o grămadă ordonata în care roș-albaștrii au reușit să se impună. Daniel Plai a transformat și Steaua a trecut în avantaj cu șapte la trei.

Minutul 20 a adus o nouă încercare pentru trupa din Ghencea, prin centrul Florin Ioniță. Plai nu a reușit transformarea și scorul a rămas 12 Steaua, 3 Tomitanii.

Același Ioniță a reușit dubla, șase minute mai târziu, dintr-o poziție mult mai bună Plai a transformat, iar scorul a devenit 19 la 3.

Cu două minute înainte de pauză, Marcel Rusu a reușit un nou eseu pentru Steaua, Plai nu a transformat și scorul pauzei a fost 24 la 3 pentru militari.

Partea secundă a început cu un nou eseu al echipei din Ghencea, prin aripa Cosmin Iliuță, încercarea a fost transformată de Tudor Boldor și partida s-a reluat de la scorul de 31 la 3.

Două minute mai târziu, Dragoș Ser și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o nouă încercare. Boldor a transformat pentru 38 la 3.

Robert Neagu o reușit și el o nouă încercare pentru Steaua, Boldor a transformat din poziție centrală, scor 45 la 3.

Alexandru Porojan a inscris și el un nou eseu, Boldor a transformat din poziție centrală, pentru 52 la 3.

Minutul 63 a adus primul eseu al echipei din Constanța, prin talonerul Florian Ciocoiu, Burlacu nu a transformat iar tabela de scor indica 52 la 8.

Militari au revenit în atac, pilierul Nika Pataraia a marcat un nou eseu, Boldor a transformat, iar scorul a devenit 59 la 8.

Etonia Saukuru a semnat a doua încercare a Tomitanilor, Laurentiu Pocovnicu nu a transformat, iar scorul s-a modificat din nou , 59 la 13.

Rusu a semnat un nou eseu pentru ros-albastri, Boldor a transformat pentru 66 la 13.

Partida s-a încheiat cu eseul marcat de Boboc pentru constănțeni, Burlacu a transformat și a stabilit scorul final al partidei, Steaua 66, Tomitanii 20.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile