Steaua a invins Clujul marcand noua incercari

Steaua a invins Universitatea Cluj in Ghencea dupa o partida in care practic nu s-a pus decat problema diferentei de scor.

Militarii au inceput in forta si la jumatatea primei reprize aveau deja asigurat bonusul ofensiv, Dascalu cu o dubla, Statulescu si Diaconescu semnand eseurile “ros-albastrilor” toate fiind transformate de Vlaicu.

Spre finalul primei parti jocul s-a mai echilibrat ceea ce a dus la marcarea altor doua incercari, una venind in contul clujenilor.

Mai intai I.Dumitru a facut o cursa de toata frumusetea pentru al cincelea eseu al Stelei, ca mai apoi dupa o greseala a apararii “ros-albastre” Barbu sa reuseasca eseul studentilor ardeleni, transformat de I.Mazare cel care a concretizat si o lovitura de pedeapsa iar la pauza tabela sa indice rezultatul Steaua-U Cluj 25-10.

Dupa pauza elevii lui Cristi Sauan, in ciuda eforturilor depuse, nu au reusit sa marcheze puncte in timp ce Steaua a culcat de alte patru ori balonul in terenul de tinta al clujenilor.

Aripa I.Dumitru a resit al doilea eseu personal, Dascalu pe al treilea si implicit hat-trick-ul, Ionita si Zamfir completand lista marcatorilor din echipa lui Marin Mot, doua resuite fiind tranformate de Vlaicu, cate una de Dumbrava si Patrascu.

Steaua s-a impus cu 63-10, iar etapa viitoare militarii vor avea o deplasare grea pe terenul campionei en-titre RCM Timisoara, in timp ce U Cluj va incerca imposibilul in partida cu Farul ce se va disputa pe Cluj Arena.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile