Steaua reia luni pregatirile

Marin Mot.
Marin Mot.

Medaliata cu bronz a editiei trecute de SuperLiga CEC Bank, Steaua, reia pregatirile luni, 21 ianuarie.

Reunirea se va produce la stadionul Ghencea, dupa care, la finele lunii februarie, ros-albastrii vor pleca pentru stagiu de pregatire de 16 zile, la cabana Forban. Lotul s-a primenit cu doi fosti dinamovisti, Beca si Statulescu, care deja au semnat contracte cu clubul militar.

Este posibil ca si Florescu, caruia i-a expirat suspendarea pentru dopaj, sa fie reintegrat in lot, iar un tanar jucator de la juniorii U20 ai Barladului, Tigla, se afla si el pe lista posibililor stelisti.

La nivelul staff-ului tehnic, fostul flanker Bogdan Marinescu a fost investit in functia de manager al echipei, in timp ce Radu Basalau este noul preparator fizic.

Veteranul Marcel Mihalache s-a retras din activitate, dupa o prodigioasa cariera, iar Bogdan Zebega, din motive medicale, a decis si el sa agate ghetele in cui.

De asemenea, o serie de jucatori nu vor mai face parte din lot, pentru anul 2013. S-a renuntat la Dan Vlad, Tiu, Buzea, Popovici, Iliescu, Matei, Rosca sau Vlad Ilie.

Clubul se afla in discutii avansate pentru perfectarea unor contracte cu alti 6-7 jucatori.

Cea mai importanta revenire este cea a lui Marin Mot, cunoscutul tehnician al Stelei, s-a refacut dupa problemele de sanatate pe care le-a avut si a fost reintegrat in staff-ul echipei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile