Steaua s-a impus in derby-ul cu Baia Mare

nu e niciun meci aici

In partida de pe stadionul Ghencea in care s-au intalnit ocupantele primelor doua pozitii in clasametul SuperLigii CEC Bank dintre Steaua si Stiinta Baia Mare, desi nu s-au marcat multe puncte a fost una disputata, castig de cauza avand militarii.

Maramuresenii au fost cei care au deschis scorul, capitanul oaspetilor I. Pop concretizand o lovitura de pedeapsa dupa doar cinci minute de joc.

A urmat o perioada de un sfert de ora in care elevii lui Marin Mot au controlat disputa si au reusit sa marcheze doua incercari.

Mai intai Dascalu a finalizat o actiune pe treisferturi a militarilor, eseul fiind acordat si dupa consultarea arbitului video, Vlaicu insa a ratat transformarea, iar Steaua a preluat conducerea cu 5-3.

Dupa o greseala a baimarenilor a venit cel de-al doilea eseu, ros-albastrii au pornit la atac din propriul 40, actiunea fiind finalizata de celalalt centru al militarilor Cazan. Vlaicu a reusit de aceasta data transformarea ducand scorul la 12-3.

Pe finalul primei parti, cu Steaua ramasa in 13 jucatori dupa ce Dumbrava si Baraulea au primit cartonase galbene, Zimbrii au marcat prima lor incercare, autor fiind I. Pop, cel care a ratat insa transformarea.

Rezultatul de 12-8 consemnat dupa primele 40 de minute a ramas inscris pe tabela de marcaj pana cu un sfert de ora inaintea fluierului final.

Maramuresenii au inceput mai bine mitanul secund, avand si doua oportunitati de a marca eseu, dupa care Steaua a echilibrat jocul, niciuna dintre echipe insa nereusind in intervalul cuprins intre minutele 40 si 65 sa modifice rezultatul.

Steaua s-a desprins la un avans de 7 sapte puncte in minutul 65, atunci cand dupa un placaj intarziat, Stoica de la oaspeti a primit cartonas galben, iar Vlaicu a transformat in puncte penalitatea acordata.

Baia Mare a avut sansa de a pleca cu o remiza din Ghencea chiar in ultimul minut de joc. Oprea a profitat de neatentia apararii ros-albastrilor a marcat un eseu in minutul 80, I. Pop insa a ratat incredibil transformarea din fata buturilor.

Steaua s-a impus cu rezultatul de 15-13 si continua sa conduca in clasament acumuland 36 de puncte, militarii urmand sa intalneasca peste doua etape Farul la Constanta, in timp ce maramuresenii se vor confrunta cu echipa de la malul marii chiar in runda urmatoare la Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile