Steaua se impune la Iasi si conduce in clasamentul Cupei Romaniei

Pe stadionul Tepro, Politehnica Iasi a intalnit pe Steaua Bucuresti in cadrul etapei a doua din faza calificarilor pentru semifinalele Cupei Romaniei, victoria revenind militarilor cu rezultatul de 38-26 dupa o partida in care nu s-a pus problema invingatoarei, ros-albastrii obtinand si punctul bonus ofensiv.

Steaua Bucuresti a avut un inceput de joc foartea bun cu trei eseuri marcate in primele 20 de minute, Nicolae Nere si  Bogdan Doroftei- dubla fiind autorii finalizarilor in terenul de tinta advers. Tudor Boldor s-a evidentiat din fata butului cu tot atatea transformari pentru ca scorul sa devina 21-0 in favoarea elevilor lui Danut Dumbrava.

In minutul 26, Marian Soana a fost trimis pe banca pedepselor dupa un cartonas galben iar iesenii au marcat primele puncte prin Andrei Micu, autor al unui eseu. Pana la pauza insa Steaua a revenit si Andrei Florescu a stabilit scorul primelor 40 de minute: Politehnica Iasi-Steaua Bucuresti  5-26.

Dupa pauza, timp de zece minute nu s-a inscris niciun punct pentru ca apoi prima reusita a partii secunde sa-i apartina lui Marian Soana urmata de replica Politehnicii Iasi prin Adrian Rusu si Florin Curcan. In minutul 60 Steaua avea sa finalizeze pentru ultima data in terenul de tinta advers, autor Eduard Bencea.

Ultima incercare a partidei i-a apartinut lui Michael Scheepers si in ciuda unei replici pe masura a iesenilor acestia nu au putut evita esecul, Steaua obtinand bonusul ofensiv gratie caruia conduce in clasamentul competitiei.

In urmatoarea etapa, Steaua va primi vizita Universitatii Cluj, in timp ce Politehnica Iasi se va deplasa in fieful celor de la Dinamo

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile