Stejareii au ocupat pozitia a cincea la Campionatul European U20

In ultima partida disputata in cadrul Campionatului European U20, Stejareii au invins la Coimbra pe Ucraina cu rezultatul de 76-13 dupa un joc dominat cu autoritate de echipa noastra care a marcat nu mai putin de 12 eseuri si astfel in ierarhia finala a competitiei a terminat pe pozitia a cincea.

Inca din debutul partidei initiativa a apartinut Stejareilor care au deschis scorul in minutul 5, prin incercarea lui Barna, transformata de Grigore, pentru ca putin mai tarziu dupa o margine in 22-ul advers Dragos Lucan sa patrunda prin defensiva ucrainienilor si sa inscrie un nou eseu , transformat si acesta de Emanuel Grigore, 14-0.

In minutul 17 a venit randul lui Robert Murariu sa finalizeze in terenul de tinta al ucrainienilor, o reusita trasformata de acelasi mijlocas la gramada, Emanuel Grigore, moment in care s-a consemnat si replica adversarilor nostri cu o incercare apartinand aripii Dmytro Prodeus, transformata de Denys Primushenetski.

In a doua jumatate a primei reprize, Stejareii si-au trecut in cont alte patru incercari, Paul Herman dupa o cursa pe partea stanga, capitanul Vlad Neculau, Alexandru Gealapu care a surprins defensiva adversa cu o incursiune personala si Razvan Belehuz dupa o gramada in apropierea terenului de tinta, fiind autorii acestor reusite. La pauza rezultatul a fost de 45-7 in favoarea echipei noastre.

Repriza secunda a inceput cu eseul lui Tiberiu Both, dupa care a urmat o perioada de joc ceva mai buna a ucrainienilor, Denys Primushenetski avand la dispozitie doua tentative de tinta din care a concretizat una singura. Stejareii au revenit in ofensiva si Paul Herman a semnat dubla personala, apoi Vlad Neculau a reusit si el aceeasi performanta.

Denys Primushenetski a mai inscris o data din lovitura de pedeapsa, pana la final Adrian Tala si Razvan Belehuz ducand numarul eseurilor marcate de Stejarei la 12 pentru o victorie care in clasamentul final al competitiei pozitioneaza Romania pe locul cinci.

Coimbra, Campionatul European U 20: Romania-Ucraina 76-13 (45-7)

Romania
1. Valentin Matache, 2. Dragos Lucan, 3. Laurentiu Nica, 4. Robert Murariu, 5. Peter Chiriac, 6. Alexandru Gealapu, 7. Vlad Neculau (C), 8. Razvan Belehuz, 9. Emanuel Grigore, 10. Vlad Leica, 11. Paul Herman, 12. Tiberiu Both, 13. Claudiu Grad, 14. Codrin Bercu, 15. Daniel Barna Rezerve: 16. Adrian Tala, 17. Iulian Hartig, 18. Rares Straja, 19. Stefan Iancu, 20. Andrei Ballok, 21. Ovidiu Sarpe, 22. Cosmin Iliuta, 23. Alexandru Craciun

Ucraina:
25. Yevheni Prydybailo, 4. Serhi Liutyi, 1. Rostyslav Arestov, 23. Stanislav Bondarenko,5. Klym Zarovnyi, 6. Bohdan Kachurovskyi, 17. Dmytro Beresenko, 24. Vladyslav Hryva, 22. Vadym Sivak, 12. Denys Primushenetskyi, 9. Mykola Bratushchyk, 21. Yevheni Hlushkov, 15. Dmytro Muliarevych, 14. Dmytro Prodeus, 8. Denys Matkivskiy Rezerve: 3. Artem Karapetian, 20. Kostiantyn Andriievskyi, 27. Ivan Miahkolov, 13. Bohdan Khankov, 26. Serhii Lypetskyi, 18. Andrii Tsariuk

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile