Stejarii au revenit in tara

Atac al echipei noastre condus de Ovidiu Tonita

Componentii echipei nationale de rugby au revenit luni seara in tara din Uruguay, unde sambata au sustinut primul meci din dubla mansa pentru calificarea la Cupa Mondiala.

Delegatia noastra a plecat din Montevideo duminica dimineata, in jurul orei 8 (12-ora Romaniei) si a ajuns in tara luni, ora 17.45, dupa ce a schimbat trei avioane.

Cinci dintre componentii lotului national s-au deplasat spre Franta (Valentin Ursache, Mihaita Lazar, Cezar Popescu, Cristian Petre, Lucian Sirbu), urmand sa revina in Romania la inceputul saptamanii viitoare.

Restul echipei va fi cazat la Rin Grand Hotel pana luni cand lotul se va reuni la Izvorani.

Partida Romania-Uruguay are loc sambata, 27 noiembrie 2010, pe Stadionul Arcul de Triumf, incepand cu ora 17.

Declaratiile Stejarilor la intoarcerea in tara:

Sorin Socol (capitan Romania): Rezultatul egal nu ne-a incantat deloc si ne motiveaza mai mult pentru meciul din Romania. Trebuie sa invatam din ceea am vazut acolo si trebuie sa fim atenti cum gestionam meciul de acasa. Sper sa vina cat mai multi suporteri pe Arcul de Triumf. Sunt sigur ca o sa castigam la Bucuresti.

Stelian Burcea (Romania): Nu ma gandesc la ratarea calificarii. Uruguayenii sunt jucatori tehnici, cu calitati, dar sunt de batut.

Alin Petrache (presedinte FRR): Jucam acasa si cred ca avem prima sansa. Uruguay a facut cel mai bun meci din ultimii cinci ani. I-am vazut pe viu si stim cum sa ne pregatim pentru meciul de acasa.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile